Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Nr. 19 van Michele van Rees

Een schaakleraar met een onvruchtbare vrouw en een kinderwens vindt de jonge juf de ideale persoon om zijn wens in vervulling te laten gaan. Hij gijzelt haar en bindt haar dagelijks vast tussen de schooltijden door. Hij neemt de controle over haar leven volledig over.

Ze is verlamd door angst en verdriet en onderneemt een aantal pogingen om te ontsnappen. Niemand wil haar geloven als ze verteld wat er aan de hand is. Ze moet het zelf zien op te lossen en maakt een plan. De weg die ze kiest heeft echter gruwelijke consequenties…

AdvertentieAuteur
Michèle van Rees is afgestudeerd bedrijfskundige, heeft een tijd voor de klas gestaan, maar is nu fulltime schrijfster. De debuteerde in 2008 met de dieetroman Mijn maat is vol! van XL naar S.Nr. 19 – Michèle van Rees, Uitgeverij Verbum Crime
ISBN 9789074274289, Prijs € 14,95, Genre thriller, Soort paperback
Verschijningsdatum maart 2009

U kunt Nr. 19 van Michèle van Rees hier bestellen.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien