Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Oral-B Pro-Expert tandpasta daagt u uit!

Meld u aan voor het testpanel en wie weet wordt u een van de 1500 testpanelleden die ons mogen laten weten wat uw ervaringen met Oral-B Pro-Expert tandpasta zijn. Lees binnenkort alle bevindingen van het testpanel op deze website.

Wat houdt het testpanel in?
Oral-B daagt iedereen uit die het beste wilt voor zijn of haar mondverzorging. Voor een speciaal testpanel zoekt Oral-B 1500 testers die Oral-B Pro Expert gedurende twee weken willen gaan testen.

Advertentie

Hoe werkt het?
U kunt u via onderstaande link aanmelden voor het testpanel. Om ervoor te zorgen dat verschillende groepen zijn vertegenwoordigd in de testgroep worden er eerst enkele vragen gesteld. Deze vragen zullen gaan over poetsgewoontes, leesgewoontes en achtergrond. De antwoorden zullen alleen gebruikt worden voor dit onderzoek en niet doorgegeven worden aan derden.

Geselecteerd
U krijgt via een e-mail bericht of u bent geselecteerd bent of niet. Alle testers ontvangen een testpakket met daarin twee varianten Oral-B Pro-Expert. Ongeveer 2 weken later ontvangt iedereen via de e-mail een vragenlijst over de ervaringen met de tandpasta.

Wat gebeurt er met de resultaten?
De resultaten van het testpanel zullen door Oral-B in reclame uitingen gebruikt worden. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher, voortgekomen uit de Universiteit Maastricht. Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je antwoorden zullen anoniem verwerkt worden.

Wat is de planning?
• U kunt zich inschrijven voor het testpanel tot 24 januari.
• Voor 30 januari krijgen alle testers bericht.
• Begin februari ontvangen de testers twee tubes Oral-B tandpasta.
• In de week van 15 februari ontvangen de testers een mail met daarin de vragenlijst

De inschrijving is inmiddels gesloten.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien