PREMIUMRecept

Pittige pasta-bloemkoolrolletjes met tahinmayo

null Beeld Jan Luijk
Beeld Jan Luijk

Een heel origineel hapje van zachte vellen pasta met geroosterde bloemkool en romige tahinmayo.

Studio Yvette van BovenJan Luijk

Voor 15 rolletjes: Rooster 300 g bloemkoolroosjes met 3 el olijfolie, een snuf chilivlokken en zeezout in een oven op 200 °C in 15-20 min. bruin. Kook 1 pak lasagnevellen in 10 min. gaar, laat ze uitlekken op een schone theedoek en besprenkel met olijfolie. Halveer ze in de lengte. Maak tahinmayo door 2 el witte (ongeroosterde) tahin te mengen door 3 el mayonaise, roer er de rasp van ½ citroen door. Leg de gehalveerde lasagnevellen op het aanrecht, besmeer met een lik mayo, leg 1 roosje op het korte eind van het pastareepje en rol op. Steek eventueel vast met een klein prikkertje. Kan zowel warm als koud worden geserveerd.

Bereidingstijd: 30 min. Kcal.: 70 p.s.

Fotografie: Jan Luijk | Assistent fotografie: Roxanne van Weerden | Styling: Annemieke Paarlberg | Bereiding: Oscar de Lint | Productie en receptuur: Studio Yvette van Boven | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen | M.m.v. de Bijenkorf, H&M Home, Dille & Kamille, Rootfolk

Pasta-bloemkoolrolletjes Beeld Yvette van Boven
Pasta-bloemkoolrolletjesBeeld Yvette van Boven

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden