Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Pretpakketten

Wij vinden dat we de lezeressen van Libelle in de zomer extra moeten verwennen. Dit jaar hebben we de Libelle Relax-weken. Zeven weken lang een extra bijlage bij Libelle en de achtste week een glossy vol met de nieuwe herfstmode. Deze week krijgt u bij Libelle een Puzzelboek vol met de leukste puzzels voor op het strand, in de tuin of balkon of waar dan ook.

Omdat wij vinden dat zo veel mogelijk mensen moeten genieten van deze speciale zomernummers verzinnen we op de marketingafdeling allerlei leuke manieren om er voor te zorgen dat niemand in de winkel om Libelle heen kan. Dit doen we met opvallende displays in de winkels, maar ook met allemaal pakketten voor extra lang leesplezier. Deze week ligt er, naast de “normale” Libelle met de Puzzelbijlage, ook een voordelig pakket in de winkel met Libelle met een ander fijn tijdschrift. En een pakket Libelle met de nieuwe Libelle Balance. En een heel speciaal Libelle Zomerpakket met Libelle, een Libelle Bookazine, een Libelle Balance en een Libelle special. Ideaal voor in de vakantiekoffer!

Advertentie

Al deze Libelle-variaties moeten door onze drukker uit elkaar gehouden worden en op een aparte manier verwerkt. Het losse nummer krijgt een seal (dat is zo’n plastic zakje) waarop de Puzzelbijlage wordt genoemd. Op de seals van de pakketten moet duidelijk staan wat er in zit zodat u in de winkel meteen kunt zien hoeveel het kost en wat u ervoor krijgt. En dan moet dit natuurlijk wel kloppen. U begrijpt, de drukker van onze Libelle wordt er wel eens gek van en vraagt zich soms af hoe we het toch kunnen verzinnen en dat juist allemaal in de vakantieperiode.

Natuurlijk zeggen wij dan tegen hem dat we het allemaal doen voor de lezeressen van Libelle. Maar we doen het eigenlijk ook een beetje voor onszelf. Want wij vinden al die extra’s ook leuk!

Monique Hoorn
Marketing Libelle

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien