null Beeld

PREMIUMbel en win

Professionele fotoshoot t.w.v. € 375,-

Een unieke ervaring met blijvende herinnering! Bel en maak kans op een fotoshoot voor twee personen door fotograaf Peter Bottema.

Redactie

Op de foto met uw geliefde, zoon of dochter, zus, moeder, of beste vriendin: Peter Bottema maakt mooie portretten met uniek gebruik van licht en schaduw. De fotoshoot vindt plaats in een studio in Cuijk en de foto (20x30 cm, inclusief ophangsysteem) wordt afgedrukt op luxe materiaal. Met meer personen op de foto is mogelijk, in overleg.
cpphotoart.com

Meedoen Bel vóór vrijdag 20 augustus 0909-501 05 77 (€ 0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort dan direct of u heeft gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen voor een afspraak om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.

Steun Natuurmonumenten De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek komen ten goede aan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van de unieke Nederlandse natuur.

  • Productie: Caroline Alderden. Realisatie: rvg media & impact. Prijzen: CP Photo Art

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden