Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Redactie – Grote schoonmaak!

In deze spa staat alles in het teken van ontspanning en ‘ontgifting’ van lichaam en geest. Je kunt hier komen voor een heerlijk dagje sauna en welness, maar ik was vooral geïnteresseerd in de ‘detoxing van de geest’, of wel de mentale hygiëne.

Na een kennismakingsgesprek ben ik een paar dagen gaan kuren in de Ryokan Spa en het was een heel bijzondere ervaring. André leert je namelijk precies hoe je met je energie om moet gaan. Veel mensen zijn gevoelig voor negatieve energie waardoor ze onbewust beïnvloed worden. Hij leerde mij deze negatieve energie om te zetten tot een positieve energie waardoor je anders naar bepaalde zaken gaat kijken en waardoor je uiteindelijk positiever in het leven komt te staan. De combinatie van de ontspannende Thalassotherapie, de ontgiftende behandelingen, de yoga- en meditatiesessies én de consulten met André vormen de perfecte basis voor een lichaam en geest vol energie!

Advertentie

Ik wist niet dat een  energiekuur voor lichaam én geest zo’n enorm ‘schoon’ gevoel kon geven. In mijn detoxproductie in Libelle 36 ga ik nog veel meer vertellen over ontslakken en ontgiften. En wilt u meer lezen over de kuren van Ryokan de Bronsbergen en over de passie waarmee dit bedrijf gerund wordt: in de nieuwe Libelle Balance vindt u een uitgebreid artikel  artikel over deze spa.

Judith de Ruiter
Beautyredacteur Libelle

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien