Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Redactie – Onzichtbaar

Naast mijn kamer stonden er ineens een aantal postkarren met pakketten. Ik was in de veronderstelling dat dit allemaal spullen waren die tijdelijk bij ons op de redactie werden neergezet vanwege de Zomerweek die toen nog moest beginnen, maar er bleven maar nieuwe karren bij komen. Tijdens de Zomerweek ben ik niet veel op de redactie geweest, ik was meer daar, maar toen de Zomerweek weer was afgelopen, stonden er nóg meer van die karren. En nu niet meer alleen bij mijn kantoor maar ook op andere plekken.

Ineens viel het me ook op dat niemand meer gezellig even bij het voorbijgaan iets zei (dat was ook wel lekker, kon ik even opschieten). Tot het moment dat ik weer opkeek en begreep waaróm niemand meer iets zei. Ik was onzichtbaar geworden namelijk; er stonden inmiddels ook drie van die postkarren voor mijn ramen. Toen liep ik de redactie op en riep: “Wat is dat toch met al die postkarren, is dit écht allemaal van de Zomerweek?”

Advertentie

Toen werd mij dus verteld dat dit helemaal niet was van de Zomerweek maar dat dit allemaal pakketten waren voor de moodboardwedstrijd die laatst in libelle stond. Allemaal moodboarden van lezeressen die waren ingestuurd om kans te maken op een compleet nieuwe badkamer. Geweldig! Wat een reacties!

Cilla Tibbe
Artdirector Libelle

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien