We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Redactie – Onzichtbaar

Naast mijn kamer stonden er ineens een aantal postkarren met pakketten. Ik was in de veronderstelling dat dit allemaal spullen waren die tijdelijk bij ons op de redactie werden neergezet vanwege de Zomerweek die toen nog moest beginnen, maar er bleven maar nieuwe karren bij komen. Tijdens de Zomerweek ben ik niet veel op de redactie geweest, ik was meer daar, maar toen de Zomerweek weer was afgelopen, stonden er nóg meer van die karren. En nu niet meer alleen bij mijn kantoor maar ook op andere plekken.

Ineens viel het me ook op dat niemand meer gezellig even bij het voorbijgaan iets zei (dat was ook wel lekker, kon ik even opschieten). Tot het moment dat ik weer opkeek en begreep waaróm niemand meer iets zei. Ik was onzichtbaar geworden namelijk; er stonden inmiddels ook drie van die postkarren voor mijn ramen. Toen liep ik de redactie op en riep: “Wat is dat toch met al die postkarren, is dit écht allemaal van de Zomerweek?”

Advertentie

Toen werd mij dus verteld dat dit helemaal niet was van de Zomerweek maar dat dit allemaal pakketten waren voor de moodboardwedstrijd die laatst in libelle stond. Allemaal moodboarden van lezeressen die waren ingestuurd om kans te maken op een compleet nieuwe badkamer. Geweldig! Wat een reacties!

Cilla Tibbe
Artdirector Libelle

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien