Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Redactieweblog – De leukste jongensnaam

Een van de beste Nederlandse series ooit vind ik nog steeds Oud Geld, over het leven van de chique bankiersfamilie Bussink. Mijn favoriete personage was de beetje sukkelige zoon Kiet. Wat ik vooral erg leuk aan hem vond, was zijn naam. Mijn man (minstens zo’n grote fan) en ik bedachten dan ook dat het leuk zou zijn om ons eerste kind Kiet te noemen. Vonden we zelf een briljant idee. De namen Splinter (de vader) en Ole (de andere zoon) kwamen ook in aanmerking, maar Kiet: dat was het toch wel. Ervan uitgaande dat het een jongen zou worden, natuurlijk. Gelukkig was ons eerste kind een meisje en werd het gewoon Katrien. Want tot onze verbazing bleek dat wij de enigen waren die Kiet een leuke, echt Hollandse jongensnaam vonden.
Wel heb nog steeds een zwak voor acteur Mark Rietman, die voor mij altijd Kiet blijft.

Annemarie Coopman
Tekstredactie

Advertentie

Deze week in Libelle: een interview met Mark Rietman

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien