Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Redactieweblog – Gierende adrenaline…

De adrenaline in mijn bloed stijgt en ik tel de dagen af tot ‘de grote dag’. Het is niet de dag dat ik door mijn vader naar het altaar gebracht wordt, maar de dag dat we na ruim een half jaar voorbereiding de poorten van de Zomerweek openen!

De Zomerweek is het jaarlijkse feest van Libelle en eigenlijk is het organiseren net zoiets als het organiseren van een bruiloft. We hoeven gelukkig niet zo lang na te denken over de gastenlijst en meestal zijn we het elk jaar ook wel snel eens over het thema. Dit jaar ”Een dagje Méditerranée, Ciao Libella’.  De voorpret is altijd groot en de grote uitdaging is om zoveel mogelijk ideëen ook te kunnen verwezenlijken.  Dat je weliswaar aan het IJsselmeer zit, maar je je toch even aan de Middellandse zee waant.
Dit jaar is echt wel heel veel gelukt. De styling van het terrein is mooier dan ooit met een grote tuin, een ‘Trevi-fontein’ op het plein en veel nieuwe tenten. Het podiumprogramma is zo leuk, dat ik zelf het liefst alles ga bijwonen. Ik verheug mij op Coolpolitics, maar ook zeker op onze grote show. Als u komt, ga kijken! Deze week hebben we de show nog even doorgesproken. Ik waande mij aan het zwembad van een Mediterraan hotel waar je altijd een show krijgt met ‘het beste uit het land’. Dat krijgen wij ook! Ik werd al blij van de krakerige muziek uit de bandrecorder, dus laat staan als ze straks op het podium staan. Allemaal Italiaanse en Spaanse meezingers, maar ook danseressen en flamenco.

Advertentie

Het meeste werk is nu natuurlijk gedaan, dus we zijn nu alle lijstjes aan het checken.
Zijn de afscheidscadeautjes geregeld? We hebben geweldige zilveren shoppers laten maken met een foto van pasta-etende dames en die zijn echt overdadig gevuld met allerhande lekkere dingen (de kinderbueno is mijn favoriet), kortingsbonnen enzovoort. De kleding? We hebben dit jaar allemaal leuke jurkjes voor de redactie. Nu hopen dat het Zomers weer wordt. Eten en drinken voor de opbouw? Morgenochtend om 8 uur naar de Makro om mijn auto vol te laden met veel drinken, broodjes en snoep, want vanaf morgen zijn we op het strand. We gaan de slingers ophangen!

Toch leuk als je elk jaar ‘je grote dag’ hebt!

Ciao Libella!
Silvia Veldboer

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien