null Beeld

PREMIUMuit eten

Restaurant Brasserie ’t Boshuys in Best

Omdat er in Nederland zó veel leuke restaurants en cafés zijn, maken we een tour door het land. Deze week schuiven we aan bij chef-kok Pieter Maijers van Brasserie ’t Boshuys in Best.

stephanie pander

Wat maakt Brasserie ’t Boshuys bijzonder?

“Bij ‘t Boshuys kun je ontdekken wat lekker en eerlijk eten is. Zo komen onze groenten en fruit van het land bij ons uit de buurt en werken we uitsluitend met vlees en zuivel van dieren uit de regio die een goed leven hebben gehad. Onze soepen zijn gemaakt van geredde groenten uit De Verspillingsfabriek.”

Wat is de favoriet op de kaart en waarom?

“Dat is de oer-tosti. Hij wordt gemaakt van twee dikke boterhammen met lokale ham en kaas en geserveerd met krulfriet, gefrituurde uienringen en een gebakken eitje. Echt comfort food.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden