null Beeld

PREMIUM

Restaurant Hudson in Den Haag

Omdat er in Nederland zó veel leuke restaurants en cafés zijn, maken we een tour door het land. Deze week schuiven we aan bij chef Jeroen de Bruin in de nieuwe vestiging van Hudson in Den Haag.

stephanie pander

Wat maakt deze plek echt bijzonder?

“De internationale uitstraling en de makkelijke sfeer. We willen toegankelijk zijn voor iedereen, op ieder moment van de dag. Van lekker borrelen aan de bar tot op de sofa hangen met een kop koffie en dineren aan tafel. Deze diversiteit zorgt voor een bijzonder sfeertje.”

Wat is de favoriet op de kaart?

“Dat zijn er eigenlijk twee: onze steak met triple peperroomsaus, omdat het gewoon een heerlijk stukje vlees is. En de Route 67, een ‘sharing platter’ voor vier personen met Lazy Sunday Nacho’s, Smokey Beef Wrap, Crunchy Chicken en Cauliflower Nuggets met spicy peach chutney. Verder heb ik nog een guilty pleasure op de dessertkaart: de Candybar Coupe van vanille-ijs met Snickers-saus, slagroom en Oreo-crumble.”

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden