We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Ruimte maak je zelf

Er komen meer functies in een ruimte – denk aan een werkplek – en alles draait om het kloppende hart: de keuken. Maar hoe krijg je zo’n loftachtige sfeer in huis?

Strak en modern
Je kunt verschillende ruimtes in huis samenvoegen door het gebruik van togen. Een toog geeft een natuurlijke overgang van de ene naar de andere ruimte. In een strak en modern interieur past Livorno het mooist. Deze toog heeft een strakke lijst en is heel eenvoudig te plaatsen op een plek waar eerst dubbele deuren of een kamer-en-suite heeft gezeten. In overleg met een aannemer of constructeur kun je ook bekijken of je ruimtes door kunt breken. Ook hier is een toog de perfecte afwerking. Je kunt de toog combineren met een lambrisering. Lambrisering Kiel of Santiago past heel mooi bij een strakke sfeer, omdat de vormgeving ook hier recht is.

Advertentie

Vraag een gratis sfeerpakket aan

Klassieke togen
In echte loftachtige ruimtes zul je wat eerder voor een strakke vormgeving kiezen, maar in een klassiekere sfeer kun je ook goed togen toepassen. Toog Roma of Modena zijn wat klassieker van uitstraling, door de ronde vormen en bewerkte lijst. De bijpassende lambrisering Havana heeft een vrij strak paneel, dat eindigt in een boogvorm. Helsinki heeft wat kleinere panelen, waardoor de klassieke uitstraling goed tot zijn recht komt. De Stockholm heeft wat grotere rechthoekige panelen.

Combinaties
In een loftachtige sfeer is het mooi om voor grijstinten of de kleitinten te kiezen. Als je het houtwerk van de lambrisering en toog mooi fris wit houdt, heb je een prachtig kleurpalet passend in deze sfeer. Met bijpassende plinten en lambriseringen vormt het een mooi geheel. Het loftgevoel benadruk je nog meer met een laminaatvloer van extra lange én extra brede planken uit de XXL-serie en gordijnen van een transparante stof laten het licht optimaal binnen en maken de ruimte nog wat groter. Probeer de ruimtes zo ruimtelijk mogelijk te houden, kies liever voor een paar grote meubels, dan voor veel kleinere. En een laatste tip: voor het mooiste licht houd je het plafond lekker wit.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien