Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Poes Sauerkraut is de nieuwe internetsensatie

Na de immer chagrijnige internetsensatie Grumpy Cat is het nu hoog tijd voor een andere kat aan de top. Ontmoet Sauerkraut. De poes had zich geen betere naam kunnen wensen want ze kijkt inderdaad behoorlijk zuur. En dat is meteen de reden van haar populariteit. 

Sauerkraut werd geboren met een neurologische afwijking wat haar humeurige koppie verklaart. Haar baasjes hebben haar een jaar geleden geadopteerd. Ze heeft gigantische ogen, spitse oren  en hoewel ze een stuk dunner is dan de gemiddelde poes, heeft ze volgens haar baasjes het ego van drie poezen bij elkaar.

Advertentie

Kleertjes
Ter compensatie van haar zure uitdrukking draagt ze de meest zoete kleertjes – al draagt ze die vooral omdat ze zichzelf anders openkrabt doordat ze een overgevoelige huid heeft.

Sauerkraut is nu al een grote hit: ze telt ruim 30.000 volgers op Instagram. Binnenkort gaat ze zelfs op tournee door Amerika om haar fans te ontmoeten en aan te schuiven in tv-shows.

Arrrgh. That is all. #sauerkraut #weeklyfluff #catsrequest #excellent_cats

A photo posted by Sauerkraut (@thesauerkrautkitty) on

 

Bron: News9.com. Beeld: Instagram

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien