Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Shopping in de stijl van Chloé

De vloeiende vrouwelijke ontwerpen zijn een doorslaand succes. Om het succes te houden en verfrissend te blijven huurt Chloé steeds jonge veelbelovende ontwerpers in. In de jaren zeventig is Karl Lagerfeld hoofddesigner en wordt Chloé hét merk van beroemde mode-iconen. Jacky Kennedy, Maria Callas, Brigitte Bardot en Grace Kelly behoorden tot de vaste klantenkring. Stella McCartney was ook al eens hoofdontwerper en dit seizoen staat Hannah MacGibbon aan het roer.

Bekijk ook de shopping galerie van:
Dries van Noten, Michael Kors, Marni, Paul Smith, Missoni, en Prada

Advertentie

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien