PREMIUMRecept

Snijbonen-tomatensalade met geitenkaas & honing

null Beeld Sigurd Kranendonk
Beeld Sigurd Kranendonk
Ans de VreeSigurd Kranendonk

Voor 4 personen

• 600 g snijbonen, afgehaald
• 1 kg gemengde tomaten, in stukken
• 4 plakken verse geitenkaas, gerijpt (met korst)
• zeezout en versgemalen peper
• 10 g blaadjes paarse basilicum
• geroosterd brood voor erbij

Voor de dressing
• 3 el sherryazijn
• 5 el extra vierge olijfolie
• 1 el honing

Bereidingstijd: 10 min. Kcal.: 608 p.p.

Blancheer de snijbonen ca. 3 min. in gezouten water, spoel koud af en laat uitlekken. Leg de snijbonen met de tomaten en de geitenkaas op een grote schaal. Meng de ingrediënten voor de dressing, breng op smaak met zout en peper en schenk over de salade. Top af met de basilicum en serveer met het brood.

Styling: Hanna van den Bos

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden