Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Testpanel: Capri-Sun Red Fruits

Capri-Sun heeft er een nieuwkomer in het assortiment bij: Capri-Sun Red Fruits! Door de zoete smaak van aardbeien en frambozen is dit één van de favoriete smaken van kinderen.

Dit drankje bestaat, net als alle andere Capri-Sun smaken, uit puur fruitsap met zuiver bronwater en bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen.

Advertentie

Verfrissend lekker in een aantrekkelijke en unieke verpakking. Verkrijgbaar in een handige 0,2L verpakking met rietje om direct de dorst te lessen. Ideaal voor de alledaagse drinkmomenten, bijvoorbeeld voor de pauze op school, onderweg of op vakantie.

Test het zelf
Libelle geeft je de kans om dit fruitsapje gratis uit te proberen. We zijn op zoek naar 150 lezeressen die graag de nieuwe rode vruchtensmaak van Capri-Sun samen met hun gezin willen testen en er vervolgens vijf vragen over willen beantwoorden.

Meld je hier aan! Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor het testpanel!

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien