Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Testpanel: Window Vac van Kärcher

Vind jij het zemen van de ramen ook altijd zo’n lastige klus? Nu niet meer! Stel je voor: geen vuile waterdruppels meer op je ramen, wél een streeploze glans. Met de Kärcher Window Vac kan het.

Je kunt heel veel tijd en energie besparen door je ramen voortaan schoon te maken met de Kärcher Window Vac. En niet alleen je ramen, maar eigenlijk alle gladde oppervlakken.

Advertentie

Hoe werkt het?
Met dit apparaat maak je je ramen (of een ander glad oppervlak) in drie stappen schoon. Je bevochtigt ze met wat schoonmaakmiddel, je reinigt het vervolgens met de bijgevoegde speciale microvezeldoek en als laatst zuig je in één beweging het vuile water er vanaf met de Window Vac. Makkelijker kan het niet.

De Kärcher Window Vac is draadloos en heeft een duurzame accu, wat het gebruik nog prettiger maakt.

Test het zelf
Libelle geeft je de kans de Kärcher Window Vac zelf uit te proberen. We zijn op zoek naar 50 lezeressen die deze handige hulp in de huishouding opgestuurd krijgen en er na het testen vijf vragen over willen beantwoorden.
Meld je hier aan! Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Aanmelden voor het testpanel kan tot en met 17 april. 
De gekozen testpanelleden krijgen hierover bericht van de redactie.
Lees ook de overige spelvoorwaarden.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien