Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Tijd van onschuld – Agnes Klitsie

Het leven in Koog aan de Zaan, en de rest van de wereld, verandert snel door de ontzuiling en de seksuele revolutie. De oude normen en waarden raken zoek evenals de samenhang en onschuld.

Ook Agnes raakt haar onschuld kwijt. Ze raakt zwanger als zij vijftien jaar oud is en wordt door haar ouders en zussen gedwongen het kindje, een meisje, bij de geboorte af te staan.
Dertig jaar later zoeken moeder en dochter elkaar weer op en proberen zij samen te bouwen aan de toekomst.

Advertentie

Tijd van onschuld is niet alleen het onthutsende verhaal van Agnes’ onfortuinlijke zwangerschap en haar latere zoektocht naar haar dochter, maar biedt ook een bijzondere blik op het leven in een kleine dorpsgemeenschap.

De auteur Agnes Klitsie woont met haar twee zoons in Alkmaar en werkt als bibliothecaris. Ze heeft inmiddels een goed contact met haar dochter. Ze schreef dit boek in samenwerking met freelance journalist Jeroen Hoogenboom, die woont en werkt in Amsterdam.Tijd van onschuld – Agnes Klitsie & Jeroen Hogenboom, Uitgeverij Forum
ISBN 9789049200671, Prijs € 12,50, Genre literaire non-fictie, Soort paperback
Verschijningsdatum april 2009

U kunt Tijd van onschuld van Agnes Klitsie hier bestellen.

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien