Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Tooske en Bastiaan Ragas beleven vette jaren

Het is duidelijk: Tooske en Bastiaan zijn ontzettend gelukkig. “Het is haast eng”, zeggen ze zelf in het interview. Het gaat dus erg goed met Tooske en Bastiaan Ragas. Libelle sprak deze week met het koppel.

Jullie hebben allebei een drukke carriere. Tooske, jij bent wekelijks te zien in Het beste idee van Nederland. En jij, Bastiaan, werkt aan je vierde album, treedt op met je band en de Dinnershow en repeteert voor het toneelstuk Bedrog. En jullie hebben een huishouden met drie kinderen en nog een baby opkomst.

Advertentie

Hoe doen jullie dat?
Tooske: “Ik ben het grootste deel van het jaar gewoon moeder. In het seizoen ben ik veel op televisie te zien, maar dat wil niet zeggen dat ik daarvoor elke dag in de studio ben. Ik zou het vreselijk vinden als ik mijn kinderen alleen ‘s avonds een uurtje zou zien.

Lees het gehele interview met Tooske en Bastiaan Ragas in Libelle 47, op bladzijde 28. Maar voor Libelle mochten we een extra vraag stellen aan Tooske en Bastiaan Ragas.

Jullie vertelden al dat jullie gezin absoluut op nummer één komt. Hoe heeft het ouderschap jullie veranderd?
Tooske: “Het heeft de aandacht bij mijzelf weggehaald. Toen ik nog geen kinderen had, was ik de belangrijkste persoon in mijn leven en deed ik precies waarin ik zin had. Nu komen Fien, Leentje en Sem eerst.”

Bastiaan: “Dat vind ik af en toe best lastig. Ik zou bijvoorbeeld vaker uit willen, lam aan een bar hangen om drie uur ‘s nachts. Dat doe ik nu niet meer, want de volgende ochtend staan de kinderen weer aan het bed. Als ik dan maar 3 uur heb geslapen is dat niet leuk voor mezelf, maar vooral niet voor het gezin. Iedereen zegt alsmaar: hartstikke leuk, kinderen krijgen is zó’n verrijking. Dat is ook zo. Maar er wordt ook veel afgelogen door jonge ouders. Het leven verandert enorm. Vooral voor mannen denk ik, zij willen over het algemaan toch vaker uit en alcohol drinken. Om dat soort dingen op te geven, moet je toch wel heel graag kinderen willen. En een partner hebben waarmee het echt goed zit, dan kun je het prima aan met z’n tweeen. Wij gaan normaalgesproken lekker vroeg naar bed, dan valt er nog wel te lachen om die kinderen die héél vroeg wakker worden.”

Over Bastiaan en Tooske
Bastiaan Ragas is 38 jaar en was zanger van de jongensband Caught in the Act. Nu maakt hij soloplaten, kreeg hij een hoofdrol in de musical Aida, speelt hij in films, toneelstukken en presenteert hij een showprogramma. Bastiaan is dus een echte duizendpoot op het podium, hij heeft al zoveel gedaan! Met zijn ex Laura Vlasblom heeft hij een zoon. Hij heet Sem en is zeven jaar.

Tooske Ragas-Breugem is 35 jaar en studeerde Engels. De meeste mensen zullen haar kennen van Idols. Zij presenteerde namelijk het succesvolle programma Idols. Nu is zij te zien in het programma Het beste idee van Nederland.

Vier jaar geleden zijn Bastiaan en Tooske getrouwd. Samen hebben zij twee kinderen. Leentje is twee jaar oud en Fien één jaar. In het voorjaar zal het derde kind geboren worden.

Fotografie: Ester Gebuis

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien