50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Trending: Monopoly spelen met echt geld!

Ooit gedacht écht rijk te kunnen worden van Monopoly? Dan is dit je kans. Dit jaar bestaat het wereldberoemde bordspel 80 jaar, en om dat te vieren brengen de speelgoedmakers 80 exemplaren met écht geld uit!

De 80 unieke exemplaren zitten verstopt in een serie van 30.000 van de verschillende beschikbare edities van het bordspel. De echte klapper is een doos met een waarde van in totaal maar liefst 20.580 euro. De doos is gevuld met: 41 biljetten van 500 euro en een biljet van 50, 20 en 10 euro.

Advertentie

Troostprijs
Naast deze hoofdprijs zijn er 10 varianten met een totaalbedrag van 300 euro. De overige 69 dozen bevatten naast het bekende nepgeld vijf briefjes van 10 euro en vijf briefjes van 20 euro. Helaas voor de Nederlandse fan, de 80 dozen worden alleen in Frankrijk verspreid.

Geheim
In het uiterste geheim werden de Monopoly-spellen van het merk Hasbro over heel Frankrijk verdeeld. Toch is er al een manier ontdekt om de hoofdprijs te vinden: er schijnt namelijk een klein verschil in het gewicht van de spellen te zitten..

Fotografie: Getty 

 

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien