null Beeld

Twee keer meer bescherming tegen zweet (WIN)

Deodorant of anti-transpirant

ChrisBrouwer

Deodorant ligt voor de hand. Echter voorkomt deodorant alleen het ontstaan van transpiratiegeur en niet het ontstaan van transpiratievocht. Daarom is een anti-transpirant veel beter. Die controleert zowel transpiratiegeur als transpiratievocht.

De anti-transpirant test

Onlangs ontving Libelle Rexona Maximum Protection, een anti-transpirant dat beweert 48 uur de huid te beschermen tegen transpiratie. De beautyredactie werd nieuwsgierig en besloot dit product aan een test te onderwerpen.

Optimale werking

‘Maximum Protection werkt volgens Rexona het beste als deze voor het slapen gaan wordt aangebracht. Het lichaam is dan in rust en de zweetklieren minder actief. Hierdoor neemt de huid de TRIsolid™ formule het beste op. ’s Ochtends aanbrengen kan ook, maar ik wil het beste resultaat. Daarom ga ik voor het slapen onder de douche en breng ik Maximum Protection aan.

De volgende dag is een drukke dag. Fietsen naar werk, van afspraak naar afspraak, snel boodschappen doen en koken voor man en kinderen. ‘s Avonds ruik ik, wonder boven wonder, nog steeds fris en is mijn blouse nog steeds schoon. Rexona Maximum Protection komt de belofte na.

Winnen

Wil jij kans maken op een gratis exemplaar Rexona Maximum Protection? Ga dan naar Yunomi en stem op de quote die jou ervan overtuigt dat Rexona Maximum Protection écht werkt. De dame die de winnende quote heeft aangeleverd ontvangt een jaar lang gratis Rexona Maximum Protection.

Rexona Maximum protection: 2x meer bescherming dan de best verkochte anti-transparant.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden