Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Uit het blad

Bent u benieuwd naar Libelle 43? Bekijk dan het bladerboekje.

Mannen opgelet! Doe mee, want dit is de kans om (anoniem) te laten weten hoe je over vrouwen denkt, zonder het risico te lopen op een discussie. Vul hier de vragenlijst in!

Advertentie

Brief uit Libelle 17

 • Pumps of Birkenstocks?
  Daar staat ze. In een strak wit hemdje. Haar prachtige golvende blonde haren zijn glad gestyled. Haar lange benen gehuld in een skinny jeans, haar gezicht onherkenbaar door de dikke laag make-up. Dertien jaar. Lees de hele brief en reageer.

Interview

 • Interview met Youp van ‘t Hek
  Een nieuwe look, een nieuwe show. En een nieuwe Youp? ?Ja, hij staat zeker anders in het leven. “Geld en succes kunnen een groot deel vergiftigen van wie je eigenlijk bent. Het leven, mijn shows, ze moesten weer verser en frisser worden.” Lees het interview.
 • Interview met Renate Dorrestein. Het aangrijpende jaren negentig- boek Een hart van steen is deze maand Libelle Bookazine. “Als ouder kun je uitvreten wat je wilt..” Lees het interview

 

Boekenclub

 • In gesprek met mijzelf. Hij is een van ’s werelds meest inspirerende iconen van deze tijd, Nelson Mandela. Alle jaren in gevangenschap en als wereldleider zet hij op papier in dit indrukwekkende boek. Bekijk dit boek.
 • Gin-tonic & Cholera. Als we hier in Nederland vragen hoe je Afrika omschrijft zullen veel mensen iets in de buurt van strohutten, wilde dieren zeggen. Maar dat beeld is verkeerd want Afrika verstedelijkt in snel tempo..Bekijk het boek.
 • De laatste brief. Tijdens de Tweede Wereldoorlog weet radiojournaliste Frankie vanuit Londen twee luisteraars aan de andere kant van de oceaan te raken met haar angstige verslagen. Bekijk hier het boek.
 • Het nieuwe bookazine is uit, Een hart van steen van Renate Dorrestein! “We waren al met zijn vieren toen Ida werd geboren, in een ongewoon koude zomernacht. Dankzij de bijna volle maan was het zelfs om twee uur nog zo licht dat we de sproeten op elkaars neus konden tellen.” Bekijk hier het nieuwe bookazine

wieke's-reisblog

PS

 • Concert in de sauna. Ga op 24 oktober of 28 november naar Thermen Bussloo en beleef de ultieme ontspanning bij een klankconcert met instrumenten uit alle windstreken, van Tibetaanse klankschalen tot de Australische didgeridoo. Lees hier meer.
 • Goede boekentips vindt u dagelijks in de Libelle Boekenclub. Deze week kunt u de thriller Voor altijd Isa winnen, van Svea Ersson, bekend van Alleen Eva. Bekijk hier het boek Voor altijd Isa.

leuk-deze-week

 • Hebt u nog een plekje vrij in uw agenda deze week? Wij hebben speciaal voor u vier leuke dingen om te doen deze week voor u op een rijtje gezet. Bekijk de uitjes.

Gezocht en gevonden uit Libelle 17

 • Klik op de cover en u wordt doorverwezen naar een ander artikel. U kunt zowel op het cover klikken als op de tekst.
l41-cover164 l41-164 l40-164
 Libelle 42 Libelle 41 Libelle 40
l39-164 L38-cover164 cover164
Libelle 39 Libelle 38 Libelle 37


Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien