Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Uit het blad 38

Ook deze editie staat weer vol leuke artikelen, reportages en foto’s.
Nieuwsgierig naar hoe Libelle 38 er van binnen uit ziet? Bekijk het bladerboekje.

Deze week in Libelle:
• 25 najaarskapsels + korting bij de kapper
• De Voor-Niks-Gids
• Zo blij dat ik steeds meer op mijn moeder lijk!
• Thuiswerken ja! Maar waar?
• Interview met Nick & Simon

Advertentie

Brief

Machteloos
Onze tienerdochter prostitueert zich. Wij schakelden Jeugdzorg in, en na aandringen kwam er eindelijk iemand langs aan wie wij onze zorgen konden toevertrouwen.

Na dat gesprek hoorden we weken niets. We informeerden telefonisch hoe de zaak ervoor stond. Dit geval was moeilijk, zo werd ons verteld. Onze dochter, toen net 15, werd eigenlijk niet meer gezien als kind, maar als jong volwassene. En tja, het leek haar eigen vrije keus te zijn!

Welke instantie we ook benaderden, iedereen dook weg en keek weg. Onderwijl ging onze dochter van hand tot hand en van bed tot bed. Natuurlijk blijft zoiets niet onopgemerkt, dus werden wij erop aangesproken.

Wij hebben onze dochter nooit de deur geweigerd en geprobeerd haar toch nog enigszins te sturen en te begeleiden, maar zodra wij ons met haar levensstijl bemoeiden, gooide ze haar kont tegen de krib. Het was háár leven en zij zou zelf wel bepalen hoe ze dat indeelde.

Ze was een ‘hoer uit roeping’ en wilde verder met niemand iets te maken hebben. School, politie, justitie, jeugdzorg: het blijken allemaal papieren organisaties te zijn met veel gepraat en observaties, die resulteren in een droevige besluiteloosheid. Onze dochter gaat naar de haaien. Je staat erbij en je kijkt ernaar, en je kunt er niets tegen beginnen.
Een echtpaar

  • Interview met Nick & Simon
    Een nieuw album, hordes joelende fans en succes op tv: het koningskoppel van de Nederlandse muziek maakt het allemaal samen mee. “Soms is wat gezonde afstand wel prettig.” Toch mocht onze Liesbeth wel heel dichtbij komen. Lees het interview!

  • De lekkerste toetjesrecepten
    Zelf toetjes maken is vreselijk leuk, geeft voldoening en je kunt een gerecht helemaal naar je hand zetten! Bekijk de lekkerste recepten, wat dacht je van witte chocolademousse met passievrucht of citroen crème brulée

  • Libelle zoekt u: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
  • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die u bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter uw computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat u leert, is meteen toepasbaar in uw dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
  • Cadeau bij een abonnement op Libelle: een steam mop Black & Decker
Libelle 37 Libelle 36

Libelle 35

Libelle 34

Libelle 33

Libelle 32

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien