Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Uit het blad

Bent u benieuwd naar Libelle 47? Bekijk dan het bladerboekje.

Brief uit Libelle 17

Advertentie

 • Ze is klaar met ons. Een hecht gezin zijn we. Vader, moeder, broer, zus en ik, de jongste. Totdat mijn zus besluit dat wij geen deel meer uitmaken van haar leven. Lees de hele brief en reageer.

Interview

 • Interview met Joop & Jannie van den Ende
  Ze zijn het koninklijk paar van de Nederlandse theaterwereld: Joop en Janine van den Ende. Jarenlang werkten ze aan hun gezamenlijke droom: een musicaltheater in Amsterdam. Eind deze maand opent het DeLaMar Theater zijn deuren. Lees het interview.
 • Interview met Tessa de Loo. Schrijfster Tessa de Loo (64) kennen we van het internationale succes De tweeling. Ze woont sinds zestien jaar in Portugal. Hier schreef ze haar nieuwe boek Daan. Lees hier het interview.

femke

 • Trouwring. Omdat mijn trouwring van goud is, ben ik nu dus ein-de-lijk over op goud. Ik was altijd meer van het zilver, maar toen de beslissing over De Ringen genomen moest worden, wist ik dat de tijd was gekomen om op goud over te stappen. Lees de column & reageer.

Boekenclub

 • Wat ik mijzelf graag voorhoud. Het is bijna ongelofelijk dat deze schrijfster nog maar negentien jaar is. Lees hier meer.
 • Vinexvrouwen In deze roman de soms rare Hollandse gewoonten onder de loep genomen. Moeten Nederlanders niet eens een inburgeringscursus volgen? Lees hier meer.
 • Het grote geweldige vrouwenboek Een boek vol interessante weetjes, grappige verhalen en inspirerende voorbeelden over vrouwen. Wat hebben ze allemaal uitgevonden en hoe hebben ze geschiedenis geschreven? Lees hier meer.

bookazine

 • Engelen in mijn haar.
  Lorna, een eenvoudige Ierse vrouw beschrijft hoe ze vanaf haar vroegste jeugd in contact staat met engelen en geesten, hen kan waarnemen en hun boodschappen kan doorgeven als dat gewenst was. Bekijk hier de bookazine.

reisaanbieding

wieke's-reisblog

PS

 • Christmas Fair bij Tuingoed Foltz in Meeden. Hier kan iedereen zich laten inspireren door stands met kandelaars, guirlandes, tafelversieringen, jams, chutneys en wijnen. Lees hier meer.
 • Sommige reizen zorgen ervoor dat je leven voorgoed verandert. Deel uw verhaal en maak kans op het boek Reizen die je leven veranderen. Lees hier meer.
 • Gratis kookworkshop Speciaal voor Libelle maakte kokkin Karin Luiten een online workshop Gevulde speculaas! Bekijk hier de workshop.
 • Tips tegen wintervoeten! Wisselbaden, spaanse muiltjes, crème met kamfer, wie heeft er nog meer goede tips? Ga naar het forum

leuk-deze-week

 • Hebt u nog een plekje vrij in uw agenda deze week? Wij hebben speciaal voor u vier leuke dingen om te doen deze week voor u op een rijtje gezet. Bekijk de uitjes.

Gezocht en gevonden uit Libelle 17

 • Klik op de cover en u wordt doorverwezen naar een ander artikel. U kunt zowel op het cover klikken als op de tekst.
L46-cover164 L45cover164 L44-cover164
Libelle 46
Libelle 45 Libelle 44
L43-cover164 l41-cover164 l41-164
Libelle 43 Libelle 42 Libelle 41

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien