Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ultralift Pro-X double action oogcrème van Garnier

Geef u nu op voor het Libelle Testpanel en maak kans op een van de honderd plekken in het testpanel van de Ultralift Pro-X double action oogcrème van Garnier.

Garnier Ultralift Pro-X double action oogcrème
De oogcontourzone is de meest fragiele en gevoelige zone van het gelaat en de plek waar de rimpels het snelst verschijnen. De unieke dubbele tube van Garnier maakt een doelgerichte toepassing mogelijk en waarborgt de zuiverheid en frisheid van de werkzame ingrediënten. Het bevat 2 aparte formules zonder parfum:  
 
• Liftende anti-rimpelcrème met Pro-Xylane, een krachtig huidreconstruerend molecuul afkomstig van de beukenboom.
• Verfrissende anti-wallen en anti-kringen gel, met vochtafdrijvend extract van Indiase kastanje.

Advertentie

Test nu zelf Garnier UltraLift Pro-X double action oogcrème
Bent u ook benieuwd naar de Ultralift Pro-x double action oogcrème? Geef u dan nu op om het product te testen. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar uw ervaringen met betrekking tot dit product. Indien u als deelnemer geselecteerd bent, krijgt u hierover bericht van de redactie en ontvangt u binnen een week de UltraLift Pro-X double action oogcrème thuis om deze te testen. Er worden maar liefst 100 testers geselecteerd.

De testers zijn inmiddels geselecteerd. Zij krijgen hierover bericht van de redactie.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien