Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Unieke sieraden van J-Originals

Uniek
In de webwinkel van Jilca, J-Originals, vind je handgemaakte en originele sieraden en sleutelhangers voor vrouwen en kinderen. Jilca maakt alle sieraden zelf naast haar fulltime baan. Alle sieraden zijn uniek, omdat ze handgemaakt zijn, maar Jilca maakt soms sieraden die veel op elkaar lijken of die in dezelfde stijl zijn. 

Sieraden-trends
Jilca houdt ook een lijstje bij op de website van J-Originals waar de trends voor dat seizoen te lezen zijn. Zo zijn voor de lente/zomer 2011 kleuren als geel en blauw erg belangrijk, maar ook veel kleurgebruik in combinatie met elkaar. Jilca houdt deze trends in haar achterhoofd wanneer zij de sieraden maakt. Maar de sieraden kunnen uiteraard gedragen worden wanneer jij dat wilt.

Sieraden maken of kopen?
Jilca van J-Originals geeft ook workshops waarbij je leert een sieraad te maken. Een sieradenparty thuis, in samenwerking met Jilca, is ook een van de mogelijkheden. Voor meer informatie hierover kun je terecht op de site van J-Originals.

Sieraden met energie en geluk
De sieraden waar je kans op maakt zijn gemaakt van onder andere hout, porselein, glaskralen, metaal, edelstenen en bedels. Door de keuze van de edelstenen of de bedels geeft een ketting of armband energie, geluk of zorgt deze ervoor dat je je vrolijk voelt. Libelle geeft van onderstaande afbeeldingen zowel beide kettingen als het armbandje drie keer weg.

J-originals-drie

Advertentie

Speel hier de Zweedse puzzel van zaterdag 18 januari

Zweedse puzzel Libelle

Premium

Zin om lekker te puzzelen dit weekend? Waag je aan deze topper van een Zweedse puzzel.

Na aankoop heb je 7 dagen om 'm af te maken. Zet 'm op!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien