Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Valentijn Tweet

Geen tulpen en molens
Thinking of Holland verkoopt originele souvenirs van Nederlandse designers. Sleutelhangers of koelkastmagneten met afbeeldingen van tulpen en molens vind je er niet. Thinking of Holland verkoopt producten die iets specifieks Nederlands met zich meedragen, maar niet in de buurt komen van standaard souvenirs.
Fruit in de metro?
Een potentiële fruitschaal in de vorm van Amsterdam, portemonneetjes in de vorm van varkens, theedoeken met Hollandse afbeeldingen en een Nijntje-lamp. Het zijn allemaal producten die Nederlandse kenmerken in zich hebben. Maar er zijn ook producten die erg mooi zijn en niet per sé Nederlands lijken, deze producten zijn van Nederlandse designers. Op deze manier hebben alle producten van Thinking of Holland een link met Nederland.

Valentijn Tweets
De producten van Thinking of Holland zijn niet alleen leuk voor toeristen, maar juist ook voor mensen die gewoon in Nederland wonen. Helemaal nu Valentijn eraan komt, want Thinking of Holland verkoopt producten die ontzettend leuk zijn om te geven met Valentijn. Denk aan een gootsteen zeef waarop staat ‘When this is done, let’s make love’, of een houder in de vorm van een vogel inclusief hartje die een brief voor je kan bewaren, genaamd Valentijn Tweet.

Thinking-of-holland-drie-op

Interesse in de producten van Thinking of Holland? Dan kunt u terecht in de webwinkel van Thinking of Holland of in de winkel in de Passenger Terminal in Amsterdam.

Deze actie is inmiddels verlopen. Voor meer winacties gaat u naar de winpagina van Libelle

Advertentie

winnen wooninspiratie

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien