null Beeld

PREMIUM

Verdachte omstandigheden

Pas als Margot Lee erachter komt dat haar moeder, de Koreaanse Mina, onder verdachte omstandigheden is overleden, beseft ze dat ze niets weet over een van de belangrijkste personen in haar leven... Het laatste verhaal van Mina Lee, Nancy Jooyoun Kim € 21,99 (HarperCollins)

Maartje Fleur

Actueel

Dit boek laat zien hoe moeilijk het is om in een ander land opnieuw te beginnen nadat je alles wat je liefhad bent kwijtgeraakt. Mooi verhaal, goed geschreven en met een actueel thema.
Maartje Fleur ★★★★☆

Bijzonder

Een goed uitgewerkt verhaal over een moeizame maar liefdevolle moeder-dochterrelatie, met een inkijkje in de Koreaanse cultuur, waarin vooral eten belangrijk is.
Marieke Scheers ★★★★☆

Troosteloos

Ik vond het een langdradig verhaal over onzekere vrouwen die het moeilijk hebben. Ook de omstandigheden rond de dood van de moeder vond ik niet spannend. Ik heb stukken overgeslagen om erdoorheen te komen.
Els Kuiper ★☆☆☆☆

Wie is je moeder?

Een verrassend verhaal met het thema: wat weet je écht van je moeder? En als extra laag de worsteling van migrantenvrouwen die de American Dream najagen. Ook actueel en interessant vanwege het Aziatische perspectief.
Marleen Koolmees ★★★★☆

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden