null Beeld

Vind je persoonlijkheid in lippenstift

ChrisBrouwer

Zodra je een lippenstift een aantal keer hebt gebruikt, heeft de lippenstift al snel een andere vorm aangenomen. De bovenkant is (vaak) niet meer zo perfect als in de winkel. Hoe kan het dat de lippenstift bij iedereen een andere vorm aan neemt?

Volgens de bekende visagist Cynthia Christ kan je aan de vorm van een lippenstift aflezen wat voor persoonlijkheid de gebruikster heeft. Zo zijn vrouwen met een volledig afgeronde lippenstift vaak gul, makkelijk en aardig, terwijl vrouwen met lipsticks met een scherpe, schuine hoek vaak een duidelijke mening hebben.

Hoe ga je te werk? Pak je lippenstift, vergelijk hem met een van de acht vormen en ontdek of jouw persoonlijkheid overeenkomt met de vorm van je lippenstift.

1. Schuin en nauwelijks verschil met de beginvorm

Vrouwen met een ‘perfecte’ lippenstift houden niet van te veel aandacht en houden zich graag aan de regels. De perfecte stifters kennen zichzelf goed en zijn daardoor ietwat gereserveerd.

2. Top afgerond tot een brede punt

De gebruikster van deze ronde lippenstift is liefdevol, gek op familie en altijd in de weer. Werken, winkelen, eten, als er iemand in de buurt is, is het goed. Enige minpunt van deze familylover is dat ze wel eens (onnodig) wil overdrijven en zich koppig kan gedragen door kleine dingetjes.

3. Rechte, platte bovenkant

Degene met de rechte, platte bovenkanten op haar lippenstift is een duidelijke dame. Ze is recht-voor-zijn-raap, heeft hoge eisen, houdt van uitdagingen en wil snel resultaat zien. Toch is deze powerlady voorzichtig met haar looks en voelt ze zich vaak afhankelijk van anderen.

4. Volledig afgeronde bovenkant

De makkelijkste van alle persoonlijkheden is de ronde lipstick girl. Deze vredesmaker is aardig, gul en schiet zelden uit haar slof.

5. Scherpe, schuine punthoek

Ben jij gek op aandacht? Dat is niet gek. Vrouwen met een scherpe, schuine punthoek op hun lippenstift hebben een duidelijke mening, zijn gedreven, enthousiast en gek op aandacht. Een discussie met deze meiden is vaak geen pretje en ze zijn ook erg selectief qua vrienden.

6. Platte bovenkant met klein kuiltje

De vrouw met een klein kuiltje in haar platte lippenstift is avontuurlijk, onderzoekend, nieuwsgierig en maakt daardoor gemakkelijk vrienden. Ondanks haar opwindende gedrag is de ware aard van deze dame vaak complex en moeilijk te doorgronden.

7. Ronde, schuine punthoek

Deze vorm hoort bij de creatieve, enthousiaste, energieke vrouw. De ronde, schuine punthoek is gek op aandacht, maar helpt ook anderen met plezier. Een schema kan deze chaotische dame wel gebruiken, maar ze heeft er een gruwelijke hekel aan. Mannen opgelet, deze vrouw wordt snel verliefd.

8. Top afgerond tot een smalle punt

De mysterieuze vrouw is degene met een smalle afgeronde punt. Deze modeliefhebster is spiritueel, nieuwsgierig en een levensgenieter. Ondanks haar oneindige eerlijkheid heeft ze een groot ego en is ze altijd op zoek naar de makkelijkste (uit)weg.

En, klopt het?

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden