null Beeld

Voel je weer kind in dit boerendoolhof van maïs

Hou je van een spelletje? Ben je graag buiten? Doe dan de speurtocht door het maïsdoolhof in De Meern. Voel je weer even kind, met of zonder je kinderen!

Esmee

Samen met mijn kinderen ga ik er graag op uit. Afgelopen weekend ben ik de uitdaging aangegaan en heb het maïsdoolhof bij ons in de buurt gelopen. Wat leuk om dit samen te doen.

Gezond in de buitenlucht

In ruim 2 uur tijd hebben we bijna alle paden van dit doolhof wel 2 keer bewandeld. De spanning die mijn dochter vooral voelde, werd gecompenseerd door mijn stoere zoon die het voortouw nam. Broer-en-zus-ruzie? Welnee, niet meer aan de orde! Samen zochten ze de weg, lazen de opdrachten bij de gevonden punten en kwamen ze tot de goede oplossing bij de uitgang. Hier werd de goede code gebruikt om de kluis te 'kraken'... iets lekkers als verrassing!

Quality time

Naast de lol die mijn kinderen hadden, voelde ik mezelf ook weer kind. Het maïsveld was zo hoog, dat het ook voor mij een zoektocht was. Ik liet het allemaal gebeuren en genoot van de buitenlucht. Even helemaal geen tijdsdruk of invloeden van buitenaf... we waren even echt met z'n drietjes, een aanrader! Tot en met zondag 4 oktober kun je voor € 4,- per persoon de uitdaging aangaan.

Tip: trek je regenlaarzen aan!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden