Voor deze drie sterrenbeelden is de kans op een relatiebreuk in 2022 het grootst Beeld Getty Images/iStockphoto
Voor deze drie sterrenbeelden is de kans op een relatiebreuk in 2022 het grootstBeeld Getty Images/iStockphoto

Voor deze drie sterrenbeelden is de kans op een relatiebreuk in 2022 het grootst

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en avonturen. Maar bij het leven horen zowel pieken als dalen. Déze drie sterrenbeelden kunnen het weleens zwaar krijgen in 2022.

Tara StokdijkGetty Images/iStockphoto

Een relatiebreuk ligt namelijk op de loer.

Schorpioen

Voor mensen met het sterrenbeeld Schorpioen breekt nu een periode van twijfel aan. Je onderbuikgevoel vertelt je dat je niet op het juiste pad bent. Langzaamaan begin je je af te vragen of je partner en jij nog wel het beste in elkaar naar boven halen. In de zomer van 2022 krijg je het antwoord op die vraag en maak je een belangrijke beslissing.

Stier

Als je een Stier bent, heb je de afgelopen tijd hard gevochten voor de liefde. Helaas ben je deze strijd aan het verliezen, aan een relatie moeten immers twee mensen werken. Nu trek jij de kar alleen. Er komt één veelbepalend moment aan. Dat moment zal je wereld op z'n kop zetten. Je hart kan hierdoor gebroken zijn, maar niet veel later word je verrast door een nieuwe vorm van liefde in je leven.

Weegschaal

Als jij het sterrenbeeld Weegschaal hebt, voel je je aan het begin van 2022 onderdrukt. Het gevoel dat jij niet de controle hebt over je eigen leven, maakt je onrustig. Je weet dat het tijd is om die controle terug te pakken en voor jezelf te kiezen. In het najaar voel je de behoefte om de wereld in te trekken en deze reis wil je alleen maken. Tijd voor jezelf zal je goed doen. Zo wordt vanzelf duidelijk welke richting je op wil gaan. Durf met het verleden te breken.

Liefde- en passievlogger Guusje: “Zó maak je liefde sterker”

Bron: Freundin

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden