Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Waterkruik of knuffelkruik?

Het maakt niet uit hoe oud je bent, met een warme kruik naar bed als je je niet helemaal fit voelt, of wanneer het gewoon heel koud is, is heerlijk! Een originele hoes voor de kruik maakt het extra persoonlijk en leuk om weg te geven. Voor een waterkruik zijn er hoezen in diverse soorten en maten. Een leuk en makkelijk alternatief voor de traditionele waterkruik is de knuffelkruik.

De knuffelkruik
De knuffelkruik is een superzachte knuffel die heerlijk warm blijft wanneer je hem anderhalf tot twee minuten in de magnetron legt om te verwarmen. De vulling bestaat uit honderd procent natuurlijke vulling van granen en lavendel. De knuffel ruikt hierdoor ook nog eens heerlijk. Daarnaast is zo’n zachte knuffelkruik een zachte en gezellige accessoire voor in de woonkamer. Kijk voor meer leuke knuffelkruiken op de website van Sarique – www.sarique.com.

Advertentie

Meer leuke kruiken!

 

1. Knuffel Kruik Pinguïn – een kruik die troost biedt, warmte en een zachte knuffel. Geschikt v.a. 3 jaar. Kijk voor deze leuke Pinguïn en nog veel meer luxe kruiken en warme knuffels op de website Warme Knuffels.
2. Heet waterkruik met stippen – Verwarm het bedje van je kleintje met deze schattige waterkruik. Binnen zit een rubberen kruik met schroefdop: Kleinezebra.nl
3. Een knuffelolifant als kruik – Deze teddybeer kan opgewarmd worden in de magnetron. Twee minuten in de magnetron en de beer blijft een uur lang warm. De beer kan telkens weer opgewarmd worden. Kijk voor meer informatie in de site van webshop Helga.nl.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien