Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Deze week in Libelle 5

Libelle 5 staat vol leuke artikelen, reportages en foto’s. Bekijk het bladerboekje.

Deze week in Libelle 5:
•  Interview met Eva Jinek en Sven Kockelmann
• Puzzel & Win een arrangement aan zee voor twee
• Trots op mijn grijze haren: 23x grijs kapsels
• Sylvia Witteman heeft heel veel tassen, maar wil er nog een

Advertentie

Neem direct een abonnement op Libelle. Bestel dit nummer losLibelle is nu ook te lezen op de iPad.

 

Libelle brief

De rode roos
Eén keer in het jaar is er de Ride for the Roses, een festiviteit onder de wielrenners. Het eerste jaar dat ik het meemaakte, was toen ik de hond uitliet en het toeval was dat ik voor het eerst naar buiten ging zonder pruik. De hele optocht met wielrenners kwam langs terwijl ik wachtte om over te steken, alsof ik het erom deed. Ik zag mijn buurman die ook meefietste, en praatte even met hem. De volgende dag liet ik weer de hond uit. De buurman zag me voorbijkomen, schoot uit zijn stoel en rukte de roos uit de vaas die hij de vorige dag had gekregen aan het einde van de race. We zijn nu een jaar verder, en weer is er de Ride for the Roses. Ik lig op mijn bed voor het raam en zie de lieve buren aankomen. Hij draagt de rode roos trots voor zich uit en brengt hem speciaal naar mij toe, met de woorden: “Volgend jaar kom ik er weer eentje brengen.” Mijn verstand zegt dat volgend jaar voor mij waarschijnlijk niet bestaat, maar het is zo’n ontzettend lief gebaar. Zo’n grote kerel met een hart van goud, die mij dat komt brengen en toewenst. Dankjewel, lieve buurman, ik ben er trots op dat jullie mijn buurtjes zijn.
Anoniem

 

Recepten

deze week in libelle deze week in libelle
Cottage pie met pompoen Risotto met doperwtjes

Reis aanbiedingen

deze week in libelle

Reis aanbieding – IJsland

 

Extra:

  • Libelle zoekt je: Regelmatig is Libelle op zoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen aan Libelle, of mee willen doen met een metamorfose. Wil je mee doen? Ga dan naar Libelle zoekt u en reageer!
  • Libelle Academy: leren voor je plezier, over dingen die je bezighouden. Dit kan via cursussen en workshops in het land, maar ook thuis, gewoon achter je computer. Even vertrouwd, warm en betrouwbaar als Libelle en ook even praktisch: wat je leert, is meteen toepasbaar in je dagelijkse leven. Meer lezen over Libelle Academy
  • Neem ook een kijkje op ons forum. Praat mee en stel vragen!

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien