null Beeld

Weekend op de Veluwe t.w.v. € 287,30

Slapen in een luxe hotellodge met de Veluwe als achtertuin. ’s Ochtends staat het ontbijt klaar. Dat is pas vakantie!

bel en win

Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen ligt prachtig in het groen. Winnaars mogen met twee personen twee nachten komen slapen in een hotellodge. Een compleet ingericht vakantiehuisje met de service van een hotel (ontbijt en elke dag schone handdoeken) en de faciliteiten van het park. Duik in het zwembad, schuif aan in het restaurant of huur een Brekr E-chopper en verken de omgeving. Het verblijf is van vrijdag t/m zondag tussen september en december (m.u.v. schoolvakanties en arrangementperiodes).
deboshoek.nl/hotel

Meedoen Bel vóór vrijdag 27 augustus 0909-501 05 78 (€ 0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort dan direct of u heeft gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen voor een afspraak om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.

Steun Natuurmonumenten De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek komen ten goede aan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van de unieke Nederlandse natuur.

  • Productie: Caroline Alderden. Realisatie: rvg media & impact. Prijzen: Recreatiepark De Boshoek
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden