null Beeld

Weekhoroscoop: “Boogschutter, contact met iemand uit het verleden opent je ogen”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week moet de Weegschaal bij onenigheid het conflict aangaan en moet de Vissen zich als een zalm gedragen.

Horoscoop: 27 september tot en met 3 oktober 2021

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Zeg je vaak ‘sorry’? De Weegschaal moet zich niet langer klein maken. Ga bij onenigheid het conflict aan, ondanks de innerlijke weerstand. Je krijgt hulp en gaat tactisch te werk. Handel hetzelfde in de omgang met geliefden.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De sfeer is licht en luchtig, maar de Schorpioen is er niet gerust op. Samenwerken met vrouwen ontspant. Ontwerpen, opknappen, ondernemen en erover praten geven plezier. Vraag advies als de gezondheid kwetsbaar is. Ervaringsdeskundigen kunnen helpen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Contact met iemand uit het verleden opent je ogen. Hoe zijn jullie beiden veranderd? De Boogschutter leert beter omgaan met de eigen vooroordelen en meningen. Geef ze minder aandacht en hindernissen blijken laag. Je lijkt meer op elkaar dan gedacht.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De Steenbok leeft lekkerder als het verstand vaker de rol van butler krijgt. Laat het hart bepalen. Fysieke ervaringen, zoals vrijen en sporten, kunnen helpen. Net als opgaan in kunst. Pak de kwast, camera of beitel op. Jouw handen maken wat je voelt.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Vriendschappen met de andere sekse zijn een anker voor de Waterman. Het zou kunnen dat je nu een maatje voor het leven vindt. Een tegenpool past verrassend goed. De Waterman kan een aantrekkelijk financieel aanbod krijgen. Is het de tijd wel waard?

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen gaat nu graag de strijd aan met anderen, maar moet zich realiseren dat een ander net zo vrij is als zijzelf. Leef en laat leven. Focus op iets waarin je goed bent. Wees als een zalm. Regelmatig tegen de stroom in zwemmen, traint kracht en flexibiliteit.

Ram 21-3 t/m 20-4

Samenwonende Rammen krijgen lof. Partners geniet van de huiselijke sfeer die ze scheppen. Eten speelt een hoofdrol. Pas verliefd? Gevoelens kunnen net zo snel doven als opvlammen. Beloof nu geen eeuwige trouw, je bent waarschijnlijk zelf degene die de boel blust.

Stier 21-4 t/m 20-5

De verleiding om dat dieet, die sport of opleiding aan de wilgen te hangen, is groot. Sta er niet bij stil, maar probeer de beloning te visualiseren: een gezonde geest in een gezond lichaam. Eén dagje per week spijbelen doet de Stier nu wél goed.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

De Tweelingen heeft momenteel lange tenen. Beheers de neiging anderen te fileren met woorden en gebruik jouw partner niet als boksbal. Doe spullen weg die niet (meer) worden gebruikt. Aanprijzen en verkopen, zo simpel gaat dat nu.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Gewoontes en routines worden opgeschud. De Kreeft kan nu stappen maken bij het beëindigen van iets. Geef woorden aan uw boosheid, verdriet en frustratie. Plan het weekend niet bommetjevol. Het ‘niet weten’ geeft ontspanning.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw wordt heen en weer getrokken tussen haar eigen plan trekken en schikken naar de ander. De eigen behoeftes op een lager pitje zetten, helpt de liefde vooruit. Richt de schijnwerpers op kinderen, helderheid ontdekt verborgen talent.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd ziet overal mogelijkheden tot groei. Herken helpende handen, ook als ze er vreemd uitzien en aanvoelen. De liefde vaart wel bij acceptatie. Leg de nadruk op overeenkomsten, dan vallen de verschillen wat minder op.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden