Weekhoroscoop: “Boogschutter, het hart is vaak wijzer dan het hoofd”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week krijgt de Vissen de mogelijkheid om losse eindjes vast te knopen en is met onzekerheden leren leven een uitdaging voor de Leeuw.

Horoscoop: 4 tot en met 10 oktober 2021

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Wordt er wederzijds gefronst over een ‘dringende’ kwestie? Stel jezelf dan de vraag of deze kwestie over een jaar nog iets uitmaakt. Vast niet – en die gedachte kalmeert. Een goed gesprek roept warme gevoelens op. Is hier sprake van vriendschap of meer dan dat?

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Plannen komen eindelijk van de grond. ‘Gewoon doen’ is nu je motto, maar laat anderen wel de vrije keuze in het hoe, wat en waarom. Social media kunnen de Schorpioen achterdochtig maken, welke persoonlijke informatie deel je precies met wie? Ga er bewuster mee om.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter is geneigd om vervelende situaties thuis te ontvluchten. Maar stel jezelf eens de vraag: ‘Wat zou liefde doen?’ Het hart is namelijk vaak wijzer dan het hoofd. Wees niet bang om je mening te uiten, ook als die afwijkt van wat anderen vinden.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Wie goed doet, goed ontmoet. De Steenbok doet er verstandig aan om dit credo ook in de liefde toe te passen. Laat geldkwesties rusten. Past die roze bril eigenlijk nog? Koester ook kleine sprankjes vertrouwen, die geven moed.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Relationele vragen houden de Waterman uit de slaap, het is best saai om het overal over eens te zijn. Je wordt beter in discussiëren zonder de ander aan te vallen, een goede basis voor nieuwe ontwikkelingen. Besteed wat meer aandacht aan mensen die energie geven.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen krijgt de mogelijkheid om losse eindjes vast te knopen. Gesprekken met oud-collega’s, vrienden of exen leveren stof tot nadenken op. Een portie nostalgie is prima, maar laat gevoelens van spijt liever achter je. Beter een ‘oeps’ dan een ‘had ik maar’.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram is machtsspelletjes ontgroeid en doet serieuze pogingen om er samen het beste van te maken. Maar: sluit geen compromissen om er maar vanaf te zijn. Dan ontstaat ook ruimte voor hartenwensen. Ze liggen meer op het emotionele dan op het materiële vlak.

Stier 21-4 t/m 20-5

Zorg vol voldoende me-time, alleen zo dringen levenslessen echt door en onthoud je ze ook. De Stier maakt nu harde afspraken met zichzelf. Schrap onbetrouwbare personen uit je adresboek. Maar pas op: zet geliefden niet voor het blok. Ultimatums werken averechts.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

In het liefdesleven zet de Tweelingen nu kleine stapjes ter voorbereiding op die ene. Iemand die jou respecteert moedigt je aan en geeft fijne steun. Blijf in balans en ga manipulatie uit de weg. Wie duidelijk aangeeft wat zijn of haar wensen zijn, krijgt oprechter respons.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Plannen met een geliefde of goede vriend(in) kunnen plotseling worden afgeblazen. Is je hart groot genoeg om naasten weeffoutjes te vergeven? Dat afgewezen gevoel is een oude bekende. Neem er afscheid van door meer te focussen op de liefde voor jezelf.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Wees scheutig met schouderklopjes en bied anderen een luisterend oor, dan lopen geliefden en zelfs vage kennissen met jou weg. Gedachten die aandacht krijgen, groeien. Kies ze daarom wijs. Met onzekerheden leren leven is een uitdaging. Bewijs het aan jezelf, niet aan anderen.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Verrassingen, daar houdt de Maagd niet zo van. Toch zijn ze er deze week. Al is het maar dat onverwachte cadeautje of schouderklopje waarvan je moet blozen. Plan een bezoek aan de sauna, masseur, kapper of schoonheidsspecialist. Andermans handen ontspannen je.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden