horoscoop

Weekhoroscoop: Kreeft, aanbidders moeten een nummertje trekken

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Deze week werkt een goed humeur aanstekelijk voor de Stier en broeien onvervulde wensen bij de Steenbok.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 8 tot en met 14 november 2021

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De nieuwe maan verzacht alles wat hard overkomt. ‘Alles is liefde’, je wil het wel van de daken schreeuwen. De Schorpioen strooit behulpzaam met adviezen en aanwijzingen. Gun de ander wel ruimte. Dat betekent: accepteren dat jouw raad niet altijd wordt opgevolgd.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Contacten koesteren betaalt zich terug. De Boogschutter mag nu zelf leunen op sterke schouders. Dat ‘opgesloten’ gevoel verdwijnt als je naar buiten gaat. Lukt dat niet letterlijk? Sluit dan de ogen en visualiseer zon, zand en golven.

Steenbok 21-12 t/m 19-12

Van binnen broeien onvervulde wensen. De comfortzone voldoet niet meer. De Steenbok maakt dromen waar door lef te tonen en duidelijk te zijn. Zeg wat er gezegd moet worden en volg je hart. Hoe geliefde(n) het opvatten? Respect van anderen komt via zelfrespect.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman mag nu haar koffer inpakken. Welke ervaringen leveren antwoorden op? Wat wil je meemaken? Veel moeite doen voor iets of iemand roept vragen op. Past het nog wel bij je? Gratie, gemak en genot zijn de beste reisgenoten.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Lekkers lonkt in de vorm van eten en drinken, dat mooie mens of die spannende ervaring. Allemaal even verleidelijk, maar de Vissen laat zich nu liever sturen door zelfinzicht. Veroorzaakt het een down, of brengt het een up? Het antwoord is aan jou.

Ram 21-3 t/m 20-4

Optimisme en goede zin werken aanstekelijk. Wil de Ram iets veranderen in haar leven? Het gaat nu moeiteloos. Anderen willen veranderen is een ander verhaal. Toon inlevingsvermogen en bedenk: zelf zou je die bemoeienis ook niet willen. Besteed aandacht aan kleine pijntjes, dan worden ze niet groot.

Stier 21-4 t/m 20-5

De nieuwe maan geeft onderhandelingskracht. Lukt het zonder jouw wil door te drukken? De Stier is nu niet bang om ‘ik weet het niet’ te zeggen. Een goed humeur werkt aanstekelijk. Als de relatie aandacht nodig heeft, dan is dit hét moment.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Klusje hier, boodschapje daar, de Tweelingen vindt bezig zijn in haar eentje een stuk minder fijn dan samen. Nieuwe contacten verwonderen en overdonderen. Singles krijgen mooie kansen, mits ze eropuit gaan. Zelfs het alledaagse krijgt dan een gouden randje.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De nieuwe maan daagt uit en de Kreeft windt vriend en vijand om haar vinger. En het mooie is: daarbij houd je ook nog rekening met andermans gevoelens. Best kans dat aanbidders een nummertje moeten trekken.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw bruist van de creativiteit. Praat erover met mensen die een ja-houding hebben. Zelf moeite doen om ideeën in praktijk te brengen is nu lastig. Je bent liever aannemer dan uitvoerende. Het thuisfront verdient jouw zweetdruppels. Een compromis is dus pure noodzaak.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd ergert zich aan haar eigen zwaktes. Een belangrijk leerpunt is dat perfectie alleen maar draait om perceptie. Een uitnodiging valt op de mat: ‘Durf je te falen?’ Toon vaker kwetsbaarheid. Dan staan anderen meer open voor alles wat je te geven hebt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Conflicten uit het verleden houden je bezig. Was het oorzaak of gevolg? De Weegschaal verlangt naar verzoening. En beseft: vergeven doe je voor jezelf. Na lastige gesprekken is het goed om te sporten. Fysieke beweging brengt ook de emoties weer in balans.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden