Weekhoroscoop: “Kreeft, je bent ook charmant als je boos bent”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week stort de Leeuw zich op een klus en spiegelt de Weegschaal zich graag aan anderen.

Horoscoop: 19 tot en met 25 juli 2021

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft wil graag ergens voor gaan, maar de handrem zit er nog op. Bedenk dat angst een slechte raadgever is. Geef in een nieuwe relatie direct heldere grenzen aan en laat je niet ontmoedigen als er strijd ontstaat. Kreeften zijn ook charmant als ze boos zijn.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw stort zich vol ijver op een (nieuwe) klus. Eigen baas zijn is nu extra belangrijk voor jou. Leeuwen die te maken krijgen met jaloezie, reageren ontspannen. Ze kennen het gevoel uit eigen ervaring. Het helpt om de ander veel persoonlijke aandacht te geven.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd zoekt nu graag ervaringsdeskundigen op. Onverbloemd uit de hoek komen, kan een partner verrassen. Behaagziek is de Maagd momenteel zeker niet en dat schept veel helderheid. Je ontdekt precies waar je staat, en met wie.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal spiegelt zich graag aan anderen, en merkt: mijn manier is niet altijd de beste. Je vindt dit verfrissend en reageert nu flexibel. Vrijgezellen zien in iedereen een potentiële partner. Flirt met velen, maar ga voor iemand die jouw interesses deelt.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen heeft nu geen tijd voor details en kleinigheden. Je bent optimistisch en maakt grote gebaren. Zeg niet te vaak ja, anders moet er straks weer worden afgezegd. Stel grote aankopen liever nog even uit. Kleine lettertjes kunnen als lastige aapjes uit mouwen komen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Je mening is slechts een van de vele. Dit besef is goed voor het behoud van vriendschappen. De Boogschutter kan momenteel niet goed tegen kritiek. Probeer er wel voor open te staan, vooral als het van dierbaren komt. Misschien zit er toch een kern van waarheid in?

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De hardwerkende Steenbok is het rennen en draven even beu. Het is een prima week voor een (mid)week weg. Er komt herstel aan voor Steenbokken die het vertrouwen in bepaalde mensen zijn verloren. Leg kleine gebaren groots uit, dat geeft de ander moed.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman laat de week kleuren door ongebruikelijke mensen en situaties. Vrienden hangen aan je lippen: “Wat ik nu weer heb meegemaakt…” Avontuurtjes kunnen zich aandienen. Denk niet meteen aan trouwen, dit gaat puur om genieten van elkaar.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Onrustige en misschien zelfs ongewenste gevoelens spelen de hoofdrol. Wat willen ze je vertellen? Onverwerkt verdriet kan de Vissen overmannen. Zoek troost bij iemand die geen advies geeft. Je partner is bereid te geven. Vergeet niet hardop te vragen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Rammen die te veel geld uitgeven, vullen misschien een emotionele leegte op met spullen. Wat mis je werkelijk? Best kans dat je verlangt naar meer tijd en/of aandacht van een geliefde. Samen toekomstplannen maken schept een hechtere band.

Stier 21-4 t/m 20-5

Onbaatzuchtige inzet voor anderen geeft een geluksgevoel. De Stier moet er nu op letten zichzelf niet weg te cijferen. Wie kan iets voor jou betekenen? Vraag iets terug, dan blijft de boel in evenwicht. Geheime liefdes prikkelen. Ben je gebonden, geniet er dan stilletjes van.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Oude patronen schudden de Tweelingen wakker. Wees er dankbaar voor. Bewustzijn verbetert je relaties. Gekibbel met een partner wordt nu gemakkelijk humoristisch en speels. Daag elkaar fysiek uit, sport vaker met zijn tweeën. Daarna lekker samen douchen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden