PREMIUM

Weekhoroscoop: Kreeft, laat je raken, ook als dat tranen brengt

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week is samenzijn extra belangrijk voor de Waterman en danst de Maagd de dans van geven en ontvangen.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 20 tot en met 26 december 2021

Boogschutter (22-11 t/m 20-12)

Ziekte accepteren. Geduldig zijn. Hulp vragen. De Boogschutter houdt niet van oppervlakkige onderwerpen. In de liefde weet je iemand positief te beïnvloeden. De volle maan geeft extra glans aan alles wat je organiseert. Al coachend breng je mensen samen.

Steenbok (21-12 t/m 19-1)

Akkefietjes met je geliefde(n), vooral over geld, veranderen jouw kijk. Studie verruimt de geest, vooral als je het geleerde in de praktijk brengt. In de liefde laat je jezelf meer zien. ‘Nare’ eigenschappen blijken origineel. Ze kietelen zelfs jouw lachspieren.

Waterman (20-1 t/m 18-2)

Een bodyscan helpt je door onrustige momenten. Hoe voelen je voeten? Waar zit je adem? De Waterman geniet van werken met de handen. Kleien, tuinieren, het huis versieren. Samenzijn is nu extra belangrijk. De single Waterman ziet overal potentiële liefdes.

Vissen (19-2 t/m 20-3)

Waardering werkt als een kerstkransje. Gezien worden als een slok champagne. Jouw open houding nodigt uit tot contact. Maar wat wil je werkelijk in je relatie? Uit je verlangens vaker, óók de fysieke. Oogcontact blijkt intiemer dan duizend woorden.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Zet hersenspinsels eerst op een rijtje in je hoofd, anders kom je warrig over. De volle maan maakt de Ram assertief. Zoek geen ruzie, vestig liever een nieuw record. Liefst in de sport, maar ook denkspelletjes lenen zich voor competitie. Schaakmat!

Stier (21-4 t/m 20-5)

De Stier telt zijn zegeningen. Dat helpt enorm om contacten soepel te houden. Drijft er toch oud zeer boven tijdens feestelijke voorbereidingen? Ga de strijd niet aan. Ja, er is veel naars gebeurd. Nu ben je volwassen en ga je er anders mee om.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Maak deze dagen een kunst van kritiek incasseren. Bedank voor de boodschap. Kijk wie het zegt. Herken je jezelf erin? Grote kans van wel. Op de praatstoel komen serieuze onderwerpen langs. Door jouw nieuwsgierige aard graaf je dieper dan normaal.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

De sfeer thuis kan wat zwaar aanvoelen. Kietel, kroel en maak het knus. Overdrijf gerust een beetje. Je bent allebei veranderd: wat is mooi? Laat je raken, ook als dat tranen brengt. Grote kans dat het tranen van dankbaarheid zijn.

Leeuw (23-7 t/m 22-8)

Samen of single: je krijgt veel aandacht. Stap toch maar even in de bijrol. De hoofdrol is voor later. Wat kan de Leeuw doen om andermans leven leuker en gemakkelijker te maken? Je voelt het nu haarfijn aan. Dat fotoalbum doet vervlogen tijden herleven.

Maagd (23-8 t/m 22-9)

De Maagd danst de dans van geven en ontvangen. Is het een warme wals of een passionele tango? Zet jij de eerste stap? Of heeft de ander aanmoediging nodig? Als single betrap je jezelf op tevredenheid. Je bent jouw eigen goede gezelschap.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Doe maar gek, dat is al gewoon genoeg. De acteur in de Weegschaal ontwaakt. Met wat lef speel je zelfs zakelijk een andere rol. Schrijf ideeën op en deel ze. Je blijkt origineel! Vergeet nu vooral niet te flirten. Je windt iedereen om je pink.

Schorpioen (23-10 t/m 21-11)

De Schorpioen duikt in de psychologie. Je wilt begrijpen waarom je je op een bepaalde manier gedraagt. Inzichten geven verlichting, verlangens worden eerder vervuld. Mooie tijd om bondjes te sluiten. De liefde én vriendschappen worden nu ijzersterk.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden