null Beeld Libelle
Beeld Libelle

Weekhoroscoop: “Kreeft, losse eindjes hebben knopen nodig”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week laat de Boogschutter situaties niet escaleren en ziet de Waterman graag duidelijke bewijzen van andermans liefde.

Weekhoroscoop

RedactieLibelle

Horoscoop: 6 tot en met 12 september 2021

Maagd 23-8 t/m 22-9

Relatiestrubbelingen lossen op en daarmee neemt ook veel onzekerheid af. De Maagd geeft het goede voorbeeld en neemt de volle verantwoordelijkheid voor haar eigen geluk. Dat inspireert geliefden om hetzelfde te doen. Laat de noodzaak om alles onder controle te houden los, dat zorgt voor meer ontspanning.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Jaloezie kan de toon van een gesprek negatief beïnvloeden en vooral in intieme relaties kan de Weegschaal nu onrealistische eisen stellen. Vergeet niet dat u vele kwaliteiten heeft, zoals charme. Test uw verleidingsmanoeuvres eens! Humor, dans en kunst zijn daarbij de juiste ‘wapens’.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Zeult u al jaren een koffer vol met hoofdpijn-onderwerpen mee? De Schorpioen doet er beter aan om die ergens te parkeren. Klapt hij toch open, vat de koe dan bij de hoorns. Anderen willen helpen is mooi, maar het is beter om eerst uzelf te helpen. Dan heeft u meer te geven.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter steekt liever de kop in het zand als het gaat om dreigende gezinsperikelen, maar laat situaties niet escaleren. Verander uw manier van kijken en de wereld ziet er anders uit. Neem stappen vooruit en probeer niet steeds achterom te kijken. Het verleden is voorbij.

Steenbok 21-12 t/m 19-01

Gevoelens staan misschien niet op het gezicht van de Steenbok geschreven, maar ze zijn er wel. Laat anderen wat vaker weten hoeveel u om ze geeft. Binnen het gezin wil de Steenbok iedereen voor van alles behoeden. Maar iedereen leert het meest door te vallen en zélf op te staan.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Een Waterman ziet graag duidelijke bewijzen van andermans liefde. Blijven die uit of komen ze in een andere vorm dan verwacht, dan zorgt dat voor teleurstelling. Wees wat minder star, vertrouwen is hier het sleutelwoord. Het helpt ook om minder hoge verwachtingen te hebben.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Tijdelijk of zelfs voorgoed afscheid van iemand nemen, heeft ook pluspunten. Zwelg dus niet in zelfmedelijden, maar bekijk de situatie nuchter. Het levert meer me-time op en u kunt overdwars in bed liggen. De sleutelbos richting geluk steekt in uw eigen voordeur.

Ram 21-3 t/m 20-4

Te veel, te snel willen is de valkuil van de Ram. Bent u erin getuind? Zie de frustratie en teleurstelling die dit oplevert dan als vrienden, gekomen om u iets te leren. Geef anderen de kans om u langzaam wat beter te leren kennen. Simpele genoegens geven vervulling.

Stier 21-4 t/m 20-5

Wacht niet af tot anderen actie ondernemen, maar doe het zelf. De Stier is namelijk toe aan nieuwe mensen en ervaringen. Ontmoetingen kunnen magisch uitpakken, zelfs van oogcontact met een andere klant bij de groenteboer kan de vlam in de (wok)pan slaan.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

De Tweelingen houdt wel van woordspelletjes, maar aldoor het laatste woord willen hebben geeft irritatie. Richt u daarom liever op Wordfeud, of Scrabble erop los. Relationele verandering hangt in de lucht. Ga niet met de eerste de beste in zee, er is meer dan fysieke bevrediging.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Losse eindjes hebben knopen nodig. Rond relationeel iets af voordat u aan nieuwe verhalen begint. De Kreeft kan ziel en zaligheid kwijt in woorden, dus zeg het eens met een brief of gedicht. Vertrouw niet blind op andermans visie en geef eigen wensen voorrang.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Professionele uitdagingen gaan hand in hand met persoonlijke. Een Leeuw schittert als hij ervaringen deelt, dus schets ze in geuren en kleuren. Een oude vriendschap kan nieuwe glans krijgen – die ex blijkt minder ex dan gedacht. Wat is wijsheid? Dat weet u best.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden