Weekhoroscoop: “Kreeft, ontspanning zit nu in erotische avonturen”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week liggen tranen van verdriet en tranen van geluk dicht bij elkaar voor de Schorpioen en leert de Maagd van andermans fouten.

Horoscoop: 25 tot en met 31 oktober 2021

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Tranen van verdriet en tranen van geluk liggen dicht bij elkaar. Heb je veel emoties ingeslikt? Dit is de kans om ze alsnog te uiten. Leg niet andermans gedrag onder een vergrootglas, maar je eigen. Wat zorgt ervoor dat iets je raakt? Onthoud: er is geen goed of fout.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter kan nu vaker beter luisteren dan praten. Stel dus ook tegenvragen als familie of vrienden je als vraagbaak gebruiken. Aanzetten tot zelf nadenken leidt tot mooie aha-ervaringen. Je maakt sprongen vooruit, zowel mentaal als fysiek.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Wanneer lag je voor het laatst dubbel van het lachen? Hoogste tijd! Een onverwachte vriendschap ontstaat tussen laptop, paperassen en de koffieautomaat. De Steenbok laat de ander nu heel dichtbij komen. Wissel af met afstand, dan blijft het spannend.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman staat in de eco-stand. Alles langzaam en met aandacht doen geeft heldere gedachten. Maak het jezelf niet te moeilijk, anderen verwachten geen duidelijke ja’s en nee’s. Plaats die leuke, maar vage vriendschap niet in een hokje. Dan is alles mogelijk.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Denk je het beter te weten voor jouw geliefde(n)? De Vissen kan nu het best een grote speeltuin opzoeken. Ga voor even terug naar de kindertijd. Schommel, zwier, zwaai en geniet van de wind die de haren laat wapperen. Neem niet alles bloedserieus. Vooral jezelf niet!

Ram 21-3 t/m 20-4

Gevoeliger worden voor andermans mening werkt in jouw voordeel. Iets wat de Ram eerder als feit had aangenomen, blijkt het tegenovergestelde. Er is sprake van een nieuwe ronde, dus nieuwe kansen! Lak hebben aan hoe het hoort, geeft een stoute uitstraling.

Stier 21-4 t/m 20-5

Behoefte aan contact maakt de Stier uithuizig. Laat je niet verleiden om alleen over negatieve dingen te praten. Chagrijn kost energie. Meer informatie verzamelen geeft lading aan daden. Mensen komen naar je toe voor advies. Delen is vermenigvuldigen.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Eetbuien, koopdrang en tegenzin om aan de slag te gaan? De Tweelingen geeft toe aan tomeloze luiheid. Gun ook je snelle brein en rappe tong vrije dagen en zie het wit tussen de regels door. Even niet weten wat te zeggen of doen? Geniet ervan!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Ergens omheen draaien brengt leugentjes. De Kreeft kan zichzelf wijsmaken dat het ‘om bestwil’ is. Pieker niet over hoe de ander te veranderen. Begin bij jezelf en het plaatje verandert automatisch mee. Ontspanning zit nu in erotische avonturen, live of in gedachten.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Geven en ontvangen werkt als een boemerang. Geliefden en vrienden zorgen voor artistieke invallen en positiviteit komt terug in de vorm van attenties. De solo Leeuw mag zichzelf lekker verwennen deze week. Regent het? Zoek de pot met goud aan het eind van de regenboog.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd wiebelt tussen muggenziften en groots denken. Wacht niet af, doe wat je wil doen. Geef verzoekjes wat extra liefde en aandacht, dan pakken ze goed uit. Anderen zien werken voelt fijn. Geef iedereen wel ruimte voor persoonlijke inbreng. Je leert van andermans fouten.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Iemand aanspreken, uitnodigen en contact houden. De Weegschaal is toe aan een setje nieuwe mensen. Maakt iemand je aan het lachen? Check. Kun je kwetsbaarheid tonen? Check. Komt er aanmoediging? Check. Vrienden zijn als zelf uitgekozen familie.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden