null Beeld

Weekhoroscoop: “Kreeft, volg de weg van de minste weerstand”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week krijgt de Waterman te maken met dilemma’s en kan een vriendschap van de Boogschutter uitgroeien tot meer.

Horoscoop: 20 tot en met 26 september 2021

MAAGD 23-8 T/M 22-9

Hier een beetje bijsturen, daar wat afstemmen: aanpassingen doen zowel de geestelijke als fysieke gezondheid goed. Ook de relaties van de Maagd ondergaan een metamorfose. Je bent gericht op harmonie en daarom zeker bereid tot compromissen. Met zo’n uitnodigende uitstraling staat de agenda al snel vol leuke afspraken.

WEEGSCHAAL 23-9 T/M 22-10

Ben je je bewust van het belang van goede relaties? De Weegschaal neemt die namelijk nog weleens voor lief. Ben je vaak ongewild alleen, dan komt dat daardoor. Een charmeoffensief is een goed idee, maar maak alleen complimenten die echt gemeend zijn.

SCHORPIOEN 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen ondervindt de gevolgen van woorden en daden uit het verleden. Heb je iets moois gezaaid? Dan komt dat nu in kleuren en geuren op. Investeer in vriendschappen, maar blijf wel grenzen aangeven. Ook leuke dingen moeten verwerkt worden.

BOOGSCHUTTER 22-11 t/m 20-12

Iemand in je omgeving heeft steun nodig. Een Boogschutter die de situatie van een afstandje bekijkt, geeft goede adviezen. Een vriendschap kan uitgroeien tot meer. Je herkent een geliefde aan het feit dat je niet uitgepraat raakt. Gesprekken blijven nu niet oppervlakkig.

STEENBOK 21-12 t/m 19-12

Kleine teleurstellingen en tegenslag naast je neerleggen, zien wat wél goed gaat, hoe klein ook, daarvan krijgt de Steenbok een gevoel van opluchting. Ontstaat er toch een defensieve houding? Bedenk dan dat andermans woorden niet over jou gaan, ook al lijkt dat soms zo.

WATERMAN 20-1 t/m 18-2

De Waterman krijgt te maken met dilemma’s, er moeten keuzes worden gemaakt op het werk en in relaties. Daarbij komt je natuurlijke neiging om te analyseren van pas. Voor gevoelszaken gebruik je liever het kompas van je hart. Daarvoor heb je nu genoeg moed.

VISSEN 19-2 t/m 20-3

Dobberen op een luchtbedje, wuivende palmen, een geliefde aan je zijde... Als dit geen werkelijkheid is, is het waar je van droomt. Maar stel de ander niet mooier voor dan hij of zij is en zorg dat je krijgt wat je nodig hebt. Dagelijks een compliment is een mooie stap.

RAM 21-3 t/m 20-4

Omgaan met andermans ‘nee’ is de uitdaging. Krijgt de Ram geen medewerking, dan ontstaat nu al snel een gevoel van afwijzing. Geef de ander niet de schuld maar doe ter afleiding iets waar je goed in bent. Vooral sport brengt emoties in beweging.

STIER 21-4 t/m 20-5

Ja is ja, nee is nee. De Stier stelt zich krachtig op. Je omgeving moet daar misschien even van slikken, maar met een vriendelijke doch besliste houding krijg je wat je wilt. Zeker als je jezelf toestaat om erover te dagdromen.

TWEELINGEN 21-05 t/m 21-6

Van fouten leren, dat staat centraal deze week. Dingen die in het verleden zijn gezegd of gedaan, hebben afronding nodig. Maak excuses als dat nodig is – óók als je ze juist van de ander verwacht. De Tweelingen is daar nu ruimhartig genoeg voor.

KREEFT 22-6 t/m 22-7

Het zelfvertrouwen van de Kreeft groeit, je gloeit er gewoon van. Krop nu niets op, anders krijgt het hoofd ruzie met het hart. Laat in dat geval de rook eerst even optrekken. Wat zegt je gevoel? Volg de weg van de minste weerstand.

LEEUW 23-7 t/m 22-8

Relatiegedoe? Geliefden proberen je advies te geven. De Leeuw is geneigd om daar koppig tegenin te gaan, maar neem andermans woorden serieus voordat je conclusies trekt. Het zalige nietsdoen lonkt. Door toch op dagelijkse klusjes te focussen, blijft het hoofd helder.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden