PREMIUM

Weekhoroscoop: Kreeft, zeg geen ‘ja’ als ‘nee’ een verstandiger antwoord is

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week wagen single Stieren een grote stap en brengen lieve vrienden lucht in het leven bij de Ram.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 29 november tot en met 5 december 2021

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Je bent de gangmaker en maakt iedereen enthousiast. Dit is dus een prima week om taken te verdelen en stappen te zetten. Ook in de liefde gaat de Boogschutter tot actie over. Let wel op de subtiele signalen van een geliefde, deze kun je nu lezen als een goed boek.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Zelfs als heel oude irritaties weer komen bovendrijven, houdt de Steenbok het hoofd koel. Of je vindt een andere manier om met iemand om te gaan. Piekergedachten worden verwezen naar fabeltjesland. Grote kans dat die droom nu uitkomt, ook financieel lijkt het te lukken.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Met jouw scherpe verstand lukt het om anderen te overtuigen. De Waterman is vol zelfvertrouwen. Wel is die rusteloosheid vermoeiend. Maak wat vaker een keuze: doe het een wel en het ander niet. Vermijd olifantenpaadjes, de iets langere route geeft meer bevrediging.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Feiten en fictie kunnen door elkaar heen gaan lopen. Vat dingen die anderen zeggen, doen en laten niet te persoonlijk op, Vissen. Zij nemen ook jou met dat broodnodige korreltje zout. Houd het leven liever simpel, dat zou kunnen leiden tot jouw mooiste creatieve werk.

Ram 21-3 t/m 20-4

Een wijze Ram concentreert zich nu op zichzelf, maar met dat korte lontje kan het lastig zijn kalm te blijven. Vermijd het geven van ongevraagd advies. Lieve vrienden brengen lucht in het leven. Kijk ze wat vaker in de ogen en bedank ze omdat ze er zijn.

Stier 21-4 t/m 20-5

Intieme relaties staan hoog op de agenda, dus met wie is een gesprek nodig? Probeer dan de luisteraar te zijn, en niet de spreker. Zo kan het gebeuren dat je iemand van een andere kant ziet. Valt dat mee of tegen? Single Stieren wagen een grote stap.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Gesprekken inspireren tot een nieuwe leefwijze. Soms is het nodig om te veranderen om jezelf te blijven. Een nieuwe look baart opzien, maar een nieuwe instelling nog meer. Zolang de Tweelingen zich houdt aan afspraken, kan een relatie zich verdiepen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Aandacht krijgen lukt beter als vragen vriendelijk worden gesteld. Het is voor de Kreeft nu zaak om energie goed te doseren. Zeg dus geen ‘ja’ als ‘nee’ een verstandiger antwoord is. Val je vervolgens buiten de groep? Zoek dan liever mensen op die beter bij je passen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Als je beseft dat het niet nodig is om door iedereen aardig gevonden te worden, zorgt dat voor rust. Van spontane feestjes leeft de Leeuw op. Ze zorgen dat je de wereld ziet door de ogen van een kind: fris en helder. Pas op voor mooi-weer-vrienden.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd zet theorie eindelijk om in praktijk, ook op liefdesgebied. Je pijnigt jezelf niet meer met oud hartzeer. Wat nu telt is: van wie gaan jouw wangen gloeien? De persoon van wie je dat het minst verwacht, blijkt soms de grootste gever...

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Innerlijke veranderingen worden nu zichtbaar voor de buitenwereld. De Weegschaal beseft dat gedachten geen vaststaande feiten zijn. Als het wat veel wordt, vindt je rust in eigen huis. Neem de tijd om de boel eens opnieuw in te richten.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De single Schorpioen vraagt zich af waar die relatie blijft. Iemand die niet jouw type leek, verdient toch een tweede blik. Want het is natuurlijk lekker veilig in die comfortzone, maar zo kom je niet verder. Het is tijd om eerlijk te zeggen wat je bedoelt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden