PREMIUM

Weekhoroscoop: Leeuw, jouw bril kleurt niet alleen roze, maar alle kleuren van de regenboog

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Deze week voelt de Steenbok de vrijheid om eens lekker gek te doen en tegengas maakt de Tweelingen sterker.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 24 tot en met 30 januari 2022

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman is scherpzinnig en dat opent deuren. Idealisme brengt singles in contact met leuke types: tijdens vrijwilligerswerk of in de sportkantine kan het vlammen. Een vaste partner krijgt nieuwe glans, zelfs tijdens de afwas!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Bij graafwerk in haar verleden komt de Vissen oude angsten tegen. Is de tijd al rijp om die te verwerken? Deze week luidt grote veranderingen in. Onderzoek wat jouw partner precies voor je betekent.

Ram 21-3 t/m 20-4

Work hard, play hard. Steek kritische energie in het werk en bewaar speelse energie voor hobby’s en geliefden. Smeulende vuurtjes krijgen nu zuurstof. Liefde op de werkvloer is niet uitgesloten.

Stier 21-4 t/m 20-5

Zeg je nog weleens ‘ik hou van je’? Loop je nog weleens hand in hand? In haar relatie geeft de Stier nu vol gas. Als je naar elkaar toe bent gegroeid, is het niet verkeerd om daar bewust bij stil te staan.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Tweelingen met een relatie: waarin beperken jullie elkaar? Aanmoediging werkt beter. Gun jezelf al het goede, dan is het ook makkelijker om de ander iets te gunnen. Met de wind meewaaien is niet nodig. Tegengas maakt sterker.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Zowel op het werk als thuis krijgt de Kreeft nu veel voor elkaar. Je aandacht gaat uit naar mannelijk gezelschap. Verschillen krijgen gemakkelijk een plek. De ander laten (mee)genieten, dat maakt blij, maar vergeet ook jezelf niet.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Jouw bril kleurt niet alleen roze, maar alle kleuren van de regenboog! Iedereen lijkt even fantastisch en de Leeuw geniet ervan. Singles halen alles uit het leven wat erin zit. Flirt, maar doe geen beloftes.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd kan een scherpe tong hebben. Houd rekening met andermans gevoeligheden. Richt de energie op soloklusjes: ruim de kledingkast op, schilder een muurtje of bak een taart. En bedenk dat dromen geen deadlines hebben.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal gáát voor de liefde. Brandt dat aanzoek op je lippen? Spreek het uit! Als er praktische problemen zijn, bedenk dan samen alternatieven voor die mooiste dag. Geloften vernieuwen brengt moois naar boven.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Verliefd op die onbereikbare? Die ex terugvragen? Niet happy thuis? Relaties, zowel leuk als lelijk, confronteren de Schorpioen met zichzelf. Vergeef jezelf alle ‘fouten’. Ook daaruit kwam goeds voort. Richt het gezicht naar de zon, dan draait het hart vanzelf mee.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De agenda van de Boogschutter staat vol met strepen en pijlen. Dat geeft ruimte om over jezelf na te denken. Laat je je vaak leiden? Of ga je zelf aan de leiding? Zie onschuld in iedereen en blijf zacht, ook als de omgeving hard lijkt.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Zijn waarheden van vroeger nog steeds waar? Onderzoek wat grondiger waar die sombere gedachten vandaan komen. Alles wat niet meer werkt, mag de prullenbak in. De Steenbok (her)ontdekt zichzelf en voelt de vrijheid om eens lekker gek te doen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden