Weekhoroscoop Beeld Libelle
WeekhoroscoopBeeld Libelle

Weekhoroscoop: “Lieve Schorpioen, smeed toekomstplannen, dat maakt het leven nóg leuker!”

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Deze week straalt de Boogschutter van energie en richt de Stier zich op aardezaken.

RedactieLibelle

Horoscoop: 26 juli tot en met 1 augustus 2021

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw weet precies wat ze wil en wat niet. Anderen respecteren deze duidelijkheid. Relaties verbeteren en ruzies klaren op. De volle maan zorgt dit weekend voor liefdesperikelen. Krijgt je partner genoeg aandacht en komt er voldoende terug? Dit bespreken heeft zin.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Reizen, studeren, relaties vanuit een andere hoek bekijken. De Maagd is er druk mee. De geest staat op scherp deze week, er ontgaat jou niet veel. In de omgang met anderen veroorzaakt de maan dubbele gevoelens. Stel overleg uit, geliefden mogen baden in warme aandacht.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Honger naar verandering maakt de Weegschaal nieuwsgierig. Alles bij het oude houden, kan niet meer. Misschien ontstaat hierdoor onenigheid met dierbaren. Woorden kunnen nu extra hard aankomen. Toon begrip voor hoe een ander het ziet, dat brengt balans.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Nare ervaringen vervagen en de Schorpioen krijgt weer vertrouwen in anderen. Merk kleine, vriendelijke gebaren vaker op. Charmante mensen ontmoeten kan tijdens culturele uitjes. En vergeet geen toekomstplannen te smeden, dat maakt het leven nóg leuker!

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter blaakt van energie die anderen kan overdonderen. Maar zit iets tegen, dan kan ze zomaar ontploffen. Richt die energie dus op iets waar het hart naar uitgaat. Verhuizen, verbouwen, reizen, (nieuwe) geliefde(n) - een frisse wind door je leven doet goed.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Geven, geven, geven. Krijgt de Steenbok ook nog iets terug? Klaag er niet over. Bekijk liever de taakverdeling. Waar liggen de talenten, wat is fijn om te doen? Laat meer aan anderen over. Een beetje flirten geeft dagelijkse routines meer glans.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Gebeurtenissen gaan snel. Gesprekken verlopen vlot. Bedien wel regelmatig de pauzeknop, ook leuke dingen moeten verwerkt worden. Zijn er conflicten, schiet niet in de verdediging. Wie kaatst, kan de bal verwachten. Slaap er liever een nachtje over. Dat stemt mild.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Gevoel en verstand werken nu goed samen. De Vissen heeft veel begrip, ook voor zichzelf, en gedraagt zich als een ontdekkingsreiziger: je duikt graag in blauwe wateren én in de ziel. Zonnige eilanden, diepzinnige gesprekken: ontdek het allemaal, samen met een geliefde.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram wil volledige steun, maar ook vrijheid. Dat kan frictie opleveren in haar relatie. Om conflicten heen lopen is geen optie meer. Wees tactvol en ga voorzichtig om met andermans gevoelens. Praat niet meteen, bedenk eerst: is het waar? Is het nodig? Is het aardig?

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier richt zich nu op de aardse zaken, zoals opruimen, lekker eten en contact met vrienden en dierbaren. Je verzet een hoop werk en krijgt veel applaus. Bespreek dromen, maar laat ze dan los. Vertrouw op het universum dat precies geeft wat nodig is.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Aangeleerd gedrag uit je jeugd lost op. De Tweelingen (her)ontdekt zichzelf door contact met anderen. Toneelspelen, een voorzitterschap of leidinggevende functie: je doet het met verve. Toch van streek geraakt? Kijk naar je eigen gedrag en pas het aan waar mogelijk.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft richt zich nu helemaal op het huiselijke bestaan. Voel je je nog wel thuis? Best kans dat er verhuisplannen broeien. Houd ze nog even geheim. Zonder meningen van anderen voelen ze meer ‘eigen’. Een rustige plek in de natuur lonkt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden