Horoscoop Beeld
Horoscoop

23 t/m 29 augustus

Weekhoroscoop: lieve Tweelingen, trakteer jezelf op mooie gedachten over jezelf

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week wil de Vissen alles groots en meeslepend en merkt de Stier kleine zegeningen op.

Redactie

Horoscoop: 23 tot en met 29 augustus 2021

Maagd 21-8 t/m 22-9

Geliefden luisteren en bieden veel gezelligheid. De Maagd kan haar ei goed kwijt. Serieuze woorden hebben nu grote invloed op je omgeving. Als je je advies tactvol brengt, wordt het dankbaar opgevolgd. Zeker als je er een compliment bij stopt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

‘Leef in de tevreden tijd’ kan nu zomaar het motto van de Weegschaal zijn. Liep je relatie niet lekker? Je hebt nu genoeg zelfkennis en -vertrouwen om iets ter sprake te brengen. Ook (klein)kinderen profiteren van deze sfeer. Je kunt leven en laten leven.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Valt er iets uit te zoeken? Iets te ontdekken? Als een fanatieke Miss Marple speelt de Schorpioen de rol van nieuwsgierige detective. Je legt verbanden die anderen ontgaan. Blijf weg van het analyseren van gevoelens. Die zijn niet te verklaren.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Iemand raakt je gevoelige snaren. Welke littekens doen nog pijn? De Boogschutter draagt ze als medailles. Het zijn bewijzen van zeer intieme relaties. Deins je terug voor die gevoelens? Het helpt iedereen vooruit als muren worden afgebroken en er bruggen worden gebouwd.

Steenbok 21-12 t/m 19-01

De Steenbok ontdekt dat ze sterker wordt als ze ook zwak mag zijn. Dankzij je eigen pijnlijke ervaringen begrijp je anderen beter. Waar kun je je partner tegemoet komen? En wat zijn je eigen relatiewensen? Wie praat zaait, wie luistert oogst.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Je laat zien wat je wilt. Dat maakt je heel aantrekkelijk voor die (potentiële) geliefde. Riskeer je niets, dan riskeer je juist alles, weet de Waterman. Verlies je niet te veel in pretjes. De tijd is ook rijp voor het vergaren van meer zelfkennis.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Het alledaagse boeit niet. De Vissen wil het groots en meeslepend. Hebben palmbomen nog niet naar je gewuifd? Zoek ze op. De schoolbanken trekken ook. Je talenten op het gebied van theater, film en fotografie worden opgemerkt. Inzet is het codewoord.

Ram 21-3 t/m 20-4

Bén je je mening of héb je er een? Stel jezelf deze vraag bij relationele botsingen. De volle maan maakt het gemakkelijker om gevoelens onder woorden te brengen. De Ram doet er goed aan oordelen opzij te schuiven. Vooral die over jezelf.

Stier 21-4 t/m 20-5

Waaraan ontleen je zekerheid? Aan je partner? Je huis en spullen? De Stier merkt nu kleine zegeningen op. Rustig zitten, ademen en de vogeltjes horen zingen is het recept voor overdaad. Plus die lekkere maaltijd natuurlijk. Geluk is eigenlijk heel gewoon.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Het compromis is een mooie paraplu, maar een slecht dak. Onthoud dat gezegde als de liefde een knagend gevoel veroorzaakt. Wring jezelf niet in bochten. De Tweelingen mag nu haar eigen allerbeste vriendin zijn. Trakteer jezelf. Vooral op mooie gedachten over jezelf.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Verslaafd aan relaties? Toewijding aan relaties klinkt veel beter. Hoe toont de Kreeft dit? De volle maan laat het deze week in overvloed zien. Het motiveert anderen zich te spiegelen aan de Kreeft. De liefde kent nu vele verleidingen. Die ene is een slecht idee.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw idealiseert iemand in haar omgeving. Is het een geliefde? Voor eeuwig is de band misschien niet. Wel kun je veel van diegene leren. Je wordt mentaal sterker. De kneep zit ’m in doelen stellen en beloftes aan jezelf waarmaken.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden