Weekhoroscoop: “Maagd, ben je single? Dat duurt niet lang meer”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week snakt de Kreeft naar verbinding en verlangt de Boogschutter naar verandering van omgeving.

Redactie

Horoscoop: 18 tot en met 24 oktober 2021

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

In je relatie gaan rode lampjes branden. Zoom niet te veel in op iets wat je partner doet of laat. Voor de lieve vrede verbreedt de Weegschaal haar horizon. Verander wat je zélf kunt veranderen. Vertrouw erop dat de rest – linksom of rechtsom – ook goed komt.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Laat moed jouw mantra zijn. De Schorpioen hoeft de neus en ogen nu niet dicht te knijpen om ‘de sprong’ te wagen. Steun op je onfeilbare intuïtie en zeg ‘ja’ op relationele uitdagingen. Gaat het mis? Er is meer ruimte in een gebroken hart.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Ervaar je gemis aan warme mensen in de buurt? Zie het als een teken en laat jezelf vaker zien, inclusief alle ups en downs. Het maakt je uniek. De Boogschutter verlangt naar verandering van omgeving. Een dagtripje maakt de hersenen leniger.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Werpt het verleden blokkades op? Stop met achterom kijken. De Steenbok is veranderd, en datzelfde geldt voor haar naasten. Stel geen eisen, laat de ander zijn. Artistieke inspiratie is er nu genoeg. Toon gevoelige kanten met fotografie, het geschreven woord of in verf.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Kunst en schoonheid trekken. Zoek de combinatie in musea of op het witte doek. Je ziet ook moois in andere mensen. Contact maken is gemakkelijk, de Waterman komt jeugdig en grappig over. Doe geen moeite om dat gevoel vast te houden. Het gaat vanzelf.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je neemt iets wat iemand doet of zegt te persoonlijk. De Vissen voelen veel en diep. Nagaan waar de trigger zit, brengt eyeopeners. Geliefden bieden dat luisterende oor. Let op waar de aandacht verslapt, dan wordt het tijd voor leukere onderwerpen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Advies van anderen parkeert de Ram voor later. Het hart spreekt heldere taal. De volle maan helpt bij problemen in de relatie. Je geeft jouw voorkeuren duidelijk aan. Dat helpt ook tussen de lakens: het is er allesbehalve slaapverwekkend.

Stier 21-4 t/m 20-5

Alles verandert, ook je manier van kijken. Geliefden zijn meestal aangenaam verrast. Komt er toch irritatie op, laat dan merken dat de bedoelingen goed zijn. De Stier ontmoet nu graag oude bekenden. Mooie herinneringen komen op alsof ze gisteren gebeurden.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Ook al was de liefde de laatste tijd misschien lastig, nu schijnt de zon. De Tweelingen zijn zeer aanhankelijk. Samen koken, samen proeven en samen snoepen, thuis heerst een fijne sfeer. Pas wel op dat je jouw partner niet overvoert. Alles waar ‘te’ voor staat...

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Met de volle maan in aantocht snakt de Kreeft naar verbinding. Blijf doen en laten wat je zélf graag wilt. Ook als dat me-time betekent. Denk in relaties vaker in ‘ik’, ‘jij’ en ‘wij’. Uiteenlopende wensen maken de liefde interessant.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Er komt schot in iets: prille liefde, nieuwe baan, frisse woonomgeving... Concessies doen maakt de Leeuw knorrig, maar ze vindt een manier om water bij wijn te doen en toch tevreden te zijn. Laat in geldzaken niet over je heen lopen. Vooral niet door instanties.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd pakt nu van alles op: de verfkwast, de telefoon, die boeking voor dat tripje. Van initiatief nemen krijg je een blos op het gezicht. Het lukt ook om veel leuke dingen te zeggen, wat verrassend goed werkt in relaties. Single? Dat duurt niet lang meer.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden