null Beeld

Weekhoroscoop: “Ram, ontdek de rode draad”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week ligt liefde op het puntje van de tong voor de Schorpioen en zegt de Leeuw waar het op staat.

Horoscoop: 13 tot en met 19 september 2021

MAAGD 23-8 T/M 22-9

Verandering van levensstijl vergt een soepele geest. Dat rugzakje waardoor zelfvertrouwen een knauw kreeg, gaat voorgoed af. De Maagd wakkert haar eigen creatieve vuur aan door open te praten over zowel wel als wee.

WEEGSCHAAL 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal heeft innige relaties nodig als zuurstof. Er waait een verfrissende bries. Ga na van welke afspraken je blij wordt en richt daar de schijnwerpers vaker op. Dan komt ook de speelse kant vaker aan bod.

SCHORPIOEN 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen wijst anderen graag op allerlei ‘moetjes’. Persoonlijke contacten zitten nu in de snelkookpan, waardoor je snel van aanpak kunt wisselen. Woorden van suikerlaagjes voorzien hoeft niet. Liefde ligt op het puntje van de tong.

BOOGSCHUTTER 22-11 t/m 20-12

Het verleden opnieuw overdenken kan nuttig zijn. De Boogschutter heeft nog wat te verwerken. Gebruik deze introspectieve periode ook om prioriteiten te stellen. Minder animo om eropuit te gaan? Zin maken is cruciaal. Buiten zijn zorgen sneller voor morgen.

STEENBOK 21-12 t/m 19-1

Bedenk dat mislukkingen de keerzijde zijn van alles wat wél is gelukt. De Steenbok krijgt deze week hulp op het gebied van moed. Die onverwachte kus, dat leuke appje, dat kleine cadeautje. Je krijgt er geen spijt van.

WATERMAN 20-1 t/m 18-2

Het brein van de Waterman voelt als een fles bubbels op spanning. Pas op dat de kurk er niet af vliegt! Richt de aandacht nu op voeding en vooral op de manier van eten. Langzamer, beter kauwen en bewust proeven. Je zult erdoor landen.

VISSEN 19-2 t/m 20-3

Het geeft de Vissen veel voldoening als ze haar partner compleet aanvoelt. Zelfs in stormachtig relatieweer vermenigvuldigt ze door te delen. Zonder te plannen komt er van alles van de grond. Alleenstaanden ontmoeten geliefden op ‘beweeglijke’ plaatsen, zoals een boot.

RAM 21-3 t/m 20-4

Rammen die gruwen van verveling in de relatie kunnen nu beter accepteren dat de snelweg niet altijd de beste weg is. Duik voor de toeristische relatieroute in elkaars verleden. Ontdek de rode draad. Zie waar knooppunten liggen. Groei boeit!

STIER 21-4 t/m 20-5

De Stier vraagt zich af of ze wel klaar is voor een nieuw relationeel hoofdstuk. Oude pijnlijke patronen houden spontaniteit tegen. Weet dat ervaringen uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Vat dat maar positief op.

TWEELINGEN 21-5 t/m 21-6

Een project staat in de pauzestand. Dans of praat er niet omheen, de Tweelingen krijgt er stemmingswisselingen van. Trek meer tijd uit voor dagelijkse klusjes. Aandacht brengt zorgvuldigheid en dat voorkomt struikelen.

KREEFT 22-6 t/m 22-7

Te veel uitleg geven veroorzaakt misverstanden, zeg alleen het hoognodige. De Kreeft geniet van goed gezelschap. Voor Kreeften die ziek waren, werkt het zelfs helend. Smaakpapillen zijn nu supersensitief. Overeten maakt sloom.

LEEUW 23-7 t/m 22-8

De Leeuw zegt waar het op staat. Ook als daarmee een paar tenen worden geraakt. De omgeving weet het te duiden, maar die buitenstaander heeft wat meer uitleg nodig. Toon nu je complimenterende gaven, dan zit je direct weer op de troon.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden