null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: “Schorpioen, er zit vaak groei in flexibiliteit”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week toont de Ram zich niet terughoudend en heeft de Schorpioen een scherpe geest.

Redactie

Horoscoop: 30 augustus tot en met 5 september 2021

Maagd 23-8 t/m 22-9

Innerlijke onrust kost momenteel nachtrust. Doe ik wel genoeg, doe ik het wel goed? De Maagd moet zichzelf niet tekort doen, genieten mag. Lijken de details niet te kloppen? Zoom dan even uit en zie het grote geheel. Dat klopt altijd.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Binnen de relatie krijgt de Weegschaal veel steun. Merk je dat eigenlijk wel? Je wordt behoorlijk in beslag genomen door afspraken en verplichtingen. Omarm het zalige nietsdoen vaker. Voor alleenstaanden is de kans op flirts dan veel groter.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen heeft een scherpe geest en is grappig. Gebruik dit om de angst te accepteren om iets of iemand kwijt te raken. Je stelt nu zekerheden aan de kaak, maar moet alles wel in beton gegoten worden? Er zit vaak groei in flexibiliteit.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Alles wat een machteloos gevoel geeft, mag nu vertrekken. De Boogschutter ontdekt dat oude overtuigingen niet meer kloppen. Een duik in de (familie)geschiedenis levert veel bruikbaars op voor de toekomst. Je inspireert een jongere en andersom.

Steenbok 21-12 t/m 19-01

Een vlaag van hypochondrie kan de Steenbok overvallen. Blijf met beide benen op de grond, sommige kwalen gaan vanzelf over. Probeer fanatisme op sportief gebied wat te temperen en zoek vaker de dialoog met je partner. Zuiver discussiëren is een prettige uitdaging.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Je aangeboren idealisme kan een knauw krijgen. Negeer wat er niet volgens plan verloopt en haal wat vaker de schouders op. Die houding past nu goed bij de Waterman. Onzorgvuldigheid is niet nodig, kies gewoon wijzer waarin je energie wilt steken.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen die voorheen steeds weer in dezelfde valkuilen trapten, leren die zelfsabotage doorzien. Je kruipt als een slang uit je oude huid en ontdekt wat niet meer werkt. Dat kan een relationele crisis veroorzaken - of de relatie wordt juist inniger. Jouw keuze!

Ram 21-3 t/m 20-4

Zaken kopen of verkopen via internet loont. De Ram toont zich niet terughoudend en deelt alles over zichzelf online. Houd daarbij wel rekening met de privacy van anderen. Wees in de liefde alert op oordelen, want die komen nu hard aan.

Stier 21-4 t/m 20-5

Ouders of ouderen leveren de Stier bruikbare wijsheden. Concurrentie in het zakenleven maakt creatief. Vraag hulp als er een tandje moet worden bijgezet. De liefde is lastig momenteel. Je wilt duidelijkheid, maar geeft die ook zekerheid?

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Vanuit een drang naar informatie communiceer je met alles en iedereen. Het wordt dan lastig om de aandacht langer op iets of iemand te richten. Zorg dat je partner daar niet onder lijdt. Single Tweelingen flirten wat af. Geleide meditaties kalmeren hoofd én hart.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Niet genoeg tijd, niet genoeg geld? Zorg dat dit dromen niet in de weg staat en zie het als een test: hoe sterk is de wil? Hoe zit het met je doorzettingsvermogen? Stel prioriteiten en ga ervoor. De juiste partner motiveert en stimuleert. Aanmoediging laat liefde opbloeien.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Maatschappelijk werk wordt belangrijker voor de Leeuw. Creatieve ideeën trekken de aandacht van vriend en vijand. Die laatste kan jou trouwens nog positief verrassen. Minder uitgeven aan spullen is raadzaam. Koester herinneringen aan vroeger, en leer ervan.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden