PREMIUM

Weekhoroscoop: Steenbok, je bent nu actief als matchmaker

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 7 tot en met 13 maart 2022

Viola Robbemondt

Horoscoop: 7 tot en met 13 maart 2022

Vissen 19-2 t/m 20-3

Kussentje hier, nieuwe gordijnen daar. De Vissen steekt energie in het bouwen van een nest. Woonwinkels en tuincentra lonken. Spullen recyclen brengt een warmere sfeer. Check vooral die dozen op zolder en herwaardeer oma’s sprei.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram gooit hoge ogen, of het nu gaat om de liefde, geld, werk of reizen. De horizon lijkt breder en overal dienen zich kansen aan. Maak een top drie en focus op een goed begin. Welk gevoel wil je overbrengen?

Stier 21-4 t/m 20-5

Ontbreekt erotische spanning in je relatie? Bewaar die dosis tact voor later en ga over tot de kunst van het verleiden. De sensuele Stier hoeft niet eens de leiding te nemen om blosjes teweeg te brengen.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Iemand met gezag of een mentor geeft je een flinke duw in de rug. De Tweelingen beklimt nu elke ladder met gemak. Gebruik wel post-its of apps om alle afspraken niet te vergeten. Ook die met jezelf!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Dat ene nummer, die speciale geur: ze brengen de Kreeft terug naar het verleden. Draagt die stille liefde van toen al een ring? Werk de bucketlist bij met je geliefde(n) en ga voor zo veel mogelijk fotomomenten.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Een partner, zakelijk of privé, kan winst opleveren. Waag gerust een gokje, maar zet huis en haard niet op het spel. De stap wagen met die ‘ene speciale’ is wel een goed idee. Bespreek je behoefte aan vrijheid en wees zo duidelijk mogelijk.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Wie iets nieuws leert tast soms in het duister, fouten maken is immers ook ervaring opdoen. Hou dat in je achterhoofd, Maagd, voordat je gefrustreerd raakt. Durf dingen uit te proberen. Wat voor de Maagd bedoeld is, komt jouw kant op.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Budgetteren en plannen: klinkt saai, maar valt best mee. Grote kans dat er meer rek zit in je portefeuille dan verwacht. Laat talenten vooral zien. Je enthousiasme en stralende ogen steken anderen aan.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Contacten met mensen die voelen als familie worden hechter. Maar met ‘echte’ familie kan het nu flink schuren. Neem wat afstand om de boel te laten bedaren. Vertel een geliefde waarom hij/zij zo waardevol voor je is. Complimenten maken de blik zacht.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Je werkt hard, maar werkt je geld ook voor jou? De Boogschutter doet er goed aan haar neus eens diep in haar financiën te steken. De lat mag hoger. Je huis voelt nu echt als een thuis. Dat kan trouwens ook een huis op wielen zijn. Die sabbatical lokt!

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Vruchtbaarheid is het thema. Reken maar op een nieuw gezinslid, ook al heet de baby Fikkie of Felix. De Steenbok is nu actief als matchmaker. Je zoekt en vindt banen, geliefden en huizen voor anderen.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Breng je te veel tijd door in de wachtkamer van de dokter of fysio? De link tussen eten en energie is duidelijk. Win informatie in en verdrijf de onzekerheid. Klets eens bij met die sportman of -vrouw in je omgeving.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden